Dagens Horoskop: Onsdag 1. Juli

Slik blir din første dag i juli.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du må gjerne klage, men om ikke du har tenkt til å gjøre noe med problemene dine, så kommer ikke omgivelsene dine til å orke å lytte til de heller. Væren pleier å være handlingskraftig, men akkurat nå er du ubesluttsom, noe som er ytterst ulikt ditt tegn.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du en pause og et dyp åndedrag. Du har behov for å ta det med ro og komme ikapp rent mentalt. Akkurat nå nyter du virkelig livet og de små gullkornene i tilværelsen din. Uansett om du har fri og bruker dagen på utendørsaktiviteter, eller om du jobber, så har du det uvanlig bra akkurat nå.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en passe aktiv onsdag der du vil rekke å gjøre så mye som mulig. Du er stresset, men egentlig kommer denne stressen mest som et behov for å prestere, snarere enn fra en sjef. Ta et dypt åndedrag og prøv å roe deg ned.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du deg selv i å savne noen som ikke er der. Nå når du ikke omgås med denne personen, føler du et enorm savn som du ikke var forberedt på. Du har ikke tenkt så mye over hvor mye denne personen egentlig betyr for deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir litt småkjedelig til tross for at du omgås med mennesker du liker. Du savner litt liv og røre og drama i livet ditt. Løven setter pris på intriger og du har en spesiell venn som er mester på å skape et nett av komplikasjoner rundt seg, men akkurat nå er denne personen bortreist og derfor er du så lei deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne tirsdagen prøver du å gjøre rett for deg. Du har fått veldig mye god hjelp fra en bekjent av familien, men nå føler du at det er din tur til å betale tilbake litt av alt han/hun har gjort for deg. Du har virkelig en herlig dag å se frem til.

Vekten 23/9-22/10

Du lurer på om du har irritert skjebnen på en eller annen måte, for alt går imot deg akkurat nå. Det dreier seg ikke om noen store alvorlige ting, men der du har behov for at marginene skal være på din side, tipper alltid vekten mot feil side for din del. Det er bare snakk om en liten periode med uflaks, snart forsvinner den.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne onsdagen prøver du å overtale en venn til å bli med på en aktivitet av noe slag, men det er lettere sagt enn gjort, for denne personen liker ikke å gjøre ting som er utenfor hans/hennes komfortsone. Kanskje burde du blåse i vennen din og gjøre dette for din egen skyld.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir givende og interessant. Du rekker mer enn du hadde tenkt, først og fremst fordi du er så positiv og har så mye energi. Er du nyforelsket, handler dagen om kjærlighet, ellers er det venner som gjelder.

Steinbukken 22/12-19/1

Du tar det med ro denne onsdagen. Dagen handler om god mat og å ta livet med ro. Sakte men sikkert kommer du inn i en stille ro som healer gamle sår og som fyller deg med positiv energi. Du føler at du får tid til å tenke over fremtiden, kjærligheten og vennskap.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir koselig og passe aktiv. For deg kan det se ut som at deler av dagen handler om å flytte seg fra et sted til et annet. Det er reisen som blir litt av meningen med dagen for din del. Kvelden byr på god mat og familiekos.

Fiskene 19/2-20/3

Du har begynt på en reise mot et nytt mål, selv om du ikke er bevisst på det enda. Du har lenge vært på vei i denne retningen, men du har kjempet imot med nebb og klør fordi dette innebærer en drastisk forandring i livet ditt. En forandring som er både positiv og skremmende.

Powered by Labrador CMS