Dagens Horoskop: Onsdag 1. Januar

Slik blir din første dag i 2020.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag føler du deg litt sliten og du har vanskelig for å komme i gang, i hvert fall om du må på jobb eller har ting å gjøre. I løpet av dagen prøver du å finne svar på et spørsmål som du begynte å gruble over i går kveld. Du vet at svaret finnes innen rekkevidde, det gjelder bare å vite hvordan du skal få det fram.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av dagen har du mye du skal rekke å gjøre, men om du bare tar en sak om gangen så slipper du å stresse. Du er bra på å legge opp jobb slik at du kan kose deg litt også. Kvelden handler om nyheter av noe slag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tester din evne til å kunne overtale mennesker i dag og det funker helt til du forteller om dine egentlige motiv. Det er noe du har lyst til å vite, men den personen som kan fortelle deg om dette, er ikke villig til å si noe.

Krepsen 21/6-22/7

Første nyttårsdag blir en dag hvor det ikke skjer sånn altfor mye. Du føler deg ganske matt etter en intensiv dag i går og har behov for å hvile deg ordentlig. Har du planer for dagen, kan det hende du avlyser de fordi du er så trøtt.

Løven 23/7-22/8

Du våkner sent denne onsdagen og det kan hende du forsover deg til en aktivitet du gjerne skulle ha vært med på. Selv om det er ditt eget ansvar å komme tidsnok, så er du irritert over at ingen vekket deg. Kvelden handler om forsoninger av noe slag.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne onsdagen prøver du å overbevise en venn om at han/hun har den kunnskapen som skal til for å styre et prosjekt. Han/hun er ytterst kompetent, men også veldig usikker på seg selv. Ettermiddagen handler mest om familien og om å ta det med ro.

Vekten 23/9-22/10

I dag begynner du ditt nye liv og det går så der. Du føler at du må prøve å ta tak i ulike prosjekter som du har havnet etter med, men du har ikke helt ork til å sette i gang. Ettermiddagen byr på en morsom nyhet og på litt annerledes aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

For deg handler første nyttårsdag om å samle sammen tanker for det kommende året. Det ble en morsom slutt på 2019, men nå vil du at begynnelsen av 2020 skal bli like bra og det krever både planlegging og motivasjon.

Skytten 22/11-21/12

Denne onsdagen prøver du å skrape sammen litt mot og vilje til å stille en person til veggs. Du føler at dere har glidd fra hverandre den siste tiden og nå vil du vite hvorfor det har blitt sånn her, og du er redd for svaret på spørsmålet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen handler om å fikse og ordne før en reise, å prate med en venn som trenger hjelp og å prøve å komme i kapp med et prosjekt du har havnet etter med. Ettermiddagen eller kvelden passer bra for kino med venner eller familie.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen har du mulighet for å overraske en venn med litt morsomme nyheter, men da må du klare å holde det hemmelig, og du er ikke så bra på å holde hemmeligheter. Ettermiddagen bruker du til å ordne ting før en reise eller utflukt av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar en ting om gangen i dag. Ved å ikke stresse frem et resultat, oppnår du målene dine. Når det gjelder et dilemma du har, har du behov for råd fra en pålitelig venn. Det handler om følelsene du har for en viss person, som bare blir sterkere og sterkere.

Powered by Labrador CMS