Dagens Horoskop: Onsdag 1. April

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært problemer med levering av dagens horoskop!

Vi beklager dette...

<3

ELLE-redaksjonen.

Væren 21/3-19/4
I dag har du mer energi enn du har hatt på lenge. Du kjenner på en gnagende rastløshet og vil ha et prosjekt å jobbe med. I dag er en bra dag å la kreativiteten flyte. Prøv å finne din indre inspirasjon.
Tyren 20/4-20/5
Du har ikke ork til å ta tak i nye prosjekter, men det hjelper å fokusere på noe lenger fremme. Akkurat som andre jordtegn, kan Tyren iblant bli negativ og forestille seg de verst tenkbare scenarioene i hodet. I dag gjelder det å se positivt på ting.
Tvillingene 21/5-20/6
Denne onsdagen prøver du å se hva du kan gjøre for å forandre eller forbedre noe enten hjemme eller på jobb. Akkurat nå har du mye tid til å tenke og teste ut nye ideer, uten å måtte stresse frem et resultat. Dette er noe du bør dra nytte av!
Krepsen 21/6-22/7
I tegnet ditt finnes det et høyt tempo akkurat nå. Du stresser en hel del og har vanskelig for å rekke alt du skal. Det siste du skal måtte tenke på, er regler og rutiner som ikke fungerer. Prøv å finne en måte hvor du kan ha et høyt jobbtempo, men allikevel holde på dine gode rutiner.
Løven 23/7-22/8
Du har lyst på en forandring i livet ditt. Det kan være snakk om et karrierebytte, en utdannelse eller å flytte til et nytt sted. Nå når tempoet i hverdagen ikke er som det pleier, har du mer tid til å finnebav hva du vil i livet.
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen i dag handler om å anpasse seg og det er ikke helt din sterkeste side, men du gjør allikevel ditt beste for å fungere i gruppa. Akkurat nå skjer det så mye både privat og på jobb, at det kan være vanskelig å rekke med alt mentalt. Kvelden handler om å holde seg i fysisk form.
Vekten 23/9-22/10
Du har vanskelig for å si nei til en eldre slektning eller venn som har behov for din hjelp. Til tross for at du vet at denne tjenesten kommer til å ta både tid og penger, stiller du selvfølgelig opp. Dagen handler også om en nyhet og en overraskelse.
Skorpionen 23/10-21-11
Du planlegger eller skal på en ferie snart, men slik situasjonen er nå, blir nok ikke det noe av. Dette preger dagen din i dag, og gir deg dårlig samvittighet. I løpet av dagen får du høre nyheter som gjør deg opprørt, dette synes du er urettferdig.
Skytten 22/11-21/12
Det blir en onsdag hvor du må bruke fantasien din på å finne på noe å gjøre. Det finnes få personer som er så positive som Skytten, og denne positive kraften kommer godt med på dager som denne.
Steinbukken 22/12-19/1
Akkurat nå handler livet ditt om å finne nye rutiner, og om å få de til å fungere. Du pleier være ganske så god på å ha struktur i hverdagen, og foretrekker en strukturert hverdag fremfor en hverdag med mye frihet. Akkurat som Jomfruer, er du god på å skape trygghet mitt i alt det ukjente. Kvelden byr på en flørt.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er irritert over at det kreves så mye av deg på jobb akkurat nå. En skulle tro det var to av deg, og du må svare på alle spørsmål enhver kollega måtte ha. Prøv å finne rom for å sette deg ned og legge opp din egen jobbhverdag på en litt mer metodisk måte enn slik du jobber nå. Fiskene 19/2-20/3
Dagen handler om frihet, men også om ansvar. Fisker liker ikke å være selvstendige, fordi det da krever mer selvdisiplin og organisering. I dag får du øve deg på å være effektiv, uten noen som driver deg.
Powered by Labrador CMS