Dagens Horoskop: Nyttårsaften 2019

Slik blir dagen din!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne nyttårsaftenen er du veldig stresset, du har mye du må rekke både på dagen og på kvelden. Kvelden blir morsom og annerledes. Du bryter med dine vante rutiner og gjør noe som du virkelig ikke pleier å gjøre, men alle må få lov til å være barnslig iblant.

Tyren 20/4-20/5

Nyttårsaften blir stressende, men allikevel koselig. Du har et prosjekt fra tidlig morgen frem til det er på tide å begynne feiringen. I løpet av dagen prøver du dessuten å kaste inn noen små overraskelser. Kvelden og natten blir magisk, fylt med god mat og mye latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du orker ikke argumentere med en slektning som er på krigsstigen. Denne personen har vanskelig for å si nei, og i dag er det ekstra tøft fordi han/hun vet at du aldri sier nei av prinsipp. Kvelden blir morsom, men ikke spesielt overraskende.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt lat i dag. Det handler om at du ikke orker bry deg så mye som du hadde tenkt til å gjøre. Det finnes egentlig bare to ting som er viktig for deg, å få omgås med den du er forelsket i og få slutt på 2019.

Løven 23/7-22/8

Nyttårsaften begynner for tidlig for din del. Du begir deg ut på en lengre reise og du er ganske utslitt innen du kommer frem. Kvelden blir betydelig morsommere enn dagen. Den inneholder alle elementene du vil ha; kjærlighet, drama og masse fest.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag glitrer du som ingen annen. Dine forberedelser har gitt resultater og du kommer til å være en av festens midtpunkter i kveld. Kvelden blir morsom og full av opplevelser. Har du en partner bør du passe på så han/hun ikke blir sjalu.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en person som gjerne vil omgås med deg i dag, men du unngår denne personen ettersom du synes han/hun er litt vel klengete. Du har ikke hjerte til å si hvordan du føler det, så derfor sørger du for å holde deg unna. For øvrig blir det en herlig nyttårsaften og en morsom kveld.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag lover du altfor mye og du begynner det nye året ved å bryte minst en eller to av dine nyttårsløfter. Du brenner av både lidenskap og engasjement, så derfor vil du så mye, men orken finnes ikke helt der.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom, men ganske så lang nyttårsaften. Du kan være på en reise eller så blir dagen et eventyr i seg selv, selv om du er hjemme. I løpet av kvelden kommer sannheten frem og løfter gis. Natten blir sen og full av lidenskapelige diskusjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Du ser frem til en koselig dag og kveld. For deg markeres årets siste dag med et spennende, tøft og givende år. Du vil feire 2019 ordentlig innen du slenger deg ut i utfordringene som 2020 har å by på. Om kvelden kan det komme en uventet kjærlighetserklæring, fantastiske nyheter og et merkelig spørsmål.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en koselig nyttårsaften å se frem til. Du sørger derfor for at alt er forberedt og at du ikke går glipp av muligheten for en sosial kveld. Kvelden blir morsom, berusende og veldig sen.

Fiskene 19/2-20/3

Den siste dagen på året bestemmer du deg for å være ærlig, ikke bare mot deg selv men mot dine omgivelser. Det blir en interessant slutt på året og en fantastisk begynnelse på 2020. Visse drømmer slår inn denne nyttårsaften, samtidig som noen relasjoner går i knus.

Powered by Labrador CMS