Dagens Horoskop: Mandag 9. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har vanskelig for å velge om du skal være hjemme en dag til og prøve å bli ordentlig frisk eller om du skal gå på jobb. Tenk bare på risikoen for at du kan smitte kolleger om du drar på jobb. Det er bedre å holde seg hjemme til du er helt frisk.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å finne et system som fungerer for deg. Til en viss grad har du kontroll, men du hadde ikke hatt noe i mot å ha litt mer tid for deg selv til å samle tankene og ideene dine ordentlig. Akkurat nå prøver du å klemme inn noen visjoner her og der når du har litt tid til overs.

Tvillingene 21/5-20/6

Du savner en kollega som nylig sluttet. Dere to jobbet bra sammen og han/hun forstod seg på din sarkasme og humor. Nå må du finne en erstatning, men du er egentlig ikke helt i humør til å finne deg nye allierte.

Krepsen 21/6-22/7

Du gjennomgår en forandring akkurat nå og det kommer til å ta en stund innen du sprer vingene og kan vise deg i all din glans. Det som er viktig akkurat nå, er å ikke gi slipp på de personene som betyr mest for deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir litt av et eventyr. Du får utfordre deg selv og det liker du. Det skjer så mye på jobb akkurat nå, at du må holde et høyt tempo for å rekke alt du skal. En person du ikke har sett på lenge, hører plutselig fra seg og spør deg om et råd.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir morsom og varierende, selv om du egentlig ønsker et høyere tempo på jobb. Akkurat nå finnes det perioder hvor det ikke skjer så mye, og da går tiden ekstra sakte. Prøv å finne egne arbeidsoppgaver slik at du slår to fluer i en smekk. Du får det morsommere om du viser sjefen din litt initiativ.

Vekten 23/9-22/10

Du risikerer mye i dag når du står opp for noe du tror på. Du får energi og vilje fra Mars, noe som hjelper deg med å være sterk når andre kritiserer dine beslutninger. For en gangs skyld vet du akkurat hva det er du vil gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av denne mandagen får du en oppgave du ikke bare synes er vanskelig, du synes også den er super kjedelig. Du utsetter oppgaven til siste sekund, noe som gjør at du gjennomfører den halvhjertet og slurvete.

Skytten 22/11-21/12

Du overbeviser deg selv om at du har tatt feil til tross for at intuisjonen din sier det stikk motsatte. Det handler om et privat problem som er så komplekst at du ikke vet hvilken ende du skal begynne i.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes en vilje til å prestere i dag. Uansett om du er bevisst på det eller ikke, så finnes det en person du vil imponere med din skikkelighet og intelligens. Du gjør det bra og imponerer ikke bare kollegene dine, men sjefene dine også.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er på tide å finne ut av klarer å gjennomføre planen din om å overraske noen som står deg nær. Han/hun er ikke så lettlurt, så han/hun trenger en avledningsmanøver om du skal lykkes. Kvelden handler om en sport eller om å gjøre suksess.

Fiskene 19/2-20/3

Du er grinete i dag og det er fordi du er misfornøyd med din egen arbeidssituasjon. Du vil egentlig bytte jobb, men spørsmålet er om du er litt for lat til å orke å legge ned den energien som behøves for å finne ny jobb.

Powered by Labrador CMS