Dagens Horoskop: Mandag 9. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen prøver du å fokusere på ting som gjør deg glad. Det er alltid tøft for deg å starte på en ny uke, du er som regel veldig trøtt på morgenen og det tar tid for deg å venne deg til å måtte stå opp så tidlig igjen. Om kvelden får du servert nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske rolig og det setter du pris på. Det har vært en del stressende mandager den siste tiden. så du passer på å nyte dagen i ro og mak. I løpet av dagen får du skryt fra en sjef.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del spørsmål som krever kjappe svar, men personen som kunne ha hjulpet deg glimter med sitt fravær i dag. Han/hun har andre ting å gjøre enn å gi deg råd. I løpet av ettermiddagen får du skikkelig matnyttig informasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du nyter dagen og enda mer kvelden. Akkurat nå får du en positiv påvirkning på tegnet ditt og det gjør at du er i et veldig godt humør. Kvelden handler om å virkeliggjøre seg selv. Du tar deg tid til å gjøre ting du ikke pleier å bruke tid på vanligvis.

Løven 23/7-22/8

Det finnes en risiko for at du forsnakker deg om en hemmelighet i dag. Du er ganske så prateglad av natur, spesielt når det kommer til andre personers hemmeligheter. Kvelden handler om å være kreativ og å la dine kunstnerlige sider få komme fram.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en intensiv mandag der du stresser mer enn du egentlig skulle ønske. Du har fått tildelt flere oppgaver den siste tiden. Det kan være på grunn av sykdom eller at ressursene er inndratt til et minimum på jobb.

Vekten 23/9-22/10

Du krangler åpenlyst med en person som står deg nær i dag. Det er sjeldent du uttrykker følelsene dine så tydelig, men en sterk påvirkning fra Venus gjør at du føler behov for å si hva du mener. I løpet av kvelden får du gode nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en morsom og litt annerledes mandag der du får mulighet for å være mer kreativ enn du pleier. Du har store visjoner og det er bra, men akkurat i dette tilfellet er det bedre å tenke smart. En morsom situasjon som oppstår på jobb forgyller dagen din.

Skytten 22/11-21/12

Du uroer deg en del for å gjøre feil, og det hemmer deg. Det er bedre å fokusere på styrkene dine enn å skulle beklage seg over sine egne svakheter. I løpet av dagen får du sjansen til å hjelpe en venn som betyr mye for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir ganske stressende, men allikevel morsom og utfordrende. Du har en ny gruppe å jobbe med og det kan ta tid innen dere lærer å kjenne hverandre. Du kan være litt vanskelig å komme inn på for de som ikke kjenner deg, så by litt mer på deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir interessant og utviklende. Du vurder å takke ja til en ny jobb og i dag kan du være et steg nærmere målet ditt. Du har visjoner, men akkurat nå føler du at de ikke kommer frem i ditt nåværende arbeidsmiljø.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om mørke tanker og hete følelser. Du står i nær forbindelse med skorpionens tegn, noe som forsterker dine lidenskapelige sider. Du vil gjerne ha fysisk nærkontakt i dag. Som singel kan du bli litt vel ivrig etter å møte noen i dag.

Powered by Labrador CMS