Dagens Horoskop: Mandag 9. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir spontan og eventyrlig. Du har så mange bra ideer, det gjelder bare å kunne virkeliggjøre de. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn akkurat hvor spontan og morsom du kan være.

Tyren 20/4-20/5

Det blir, til tross for alle omstendigheter, en veldig bra mandag. Det finnes energi og en vilje i horoskopet ditt, som gjør at du anstrenger deg litt mer enn vanlig. I løpet av mandagen får du et uvanlig spørsmål fra en sjef som synes du gjør en fantastisk innsats.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen handler om å se fremover og å våge å satse litt mer enn vanlig. Det blir en morsom og utviklende uke der du fokuserer på de riktige tingene. Kvelden handler om en utfordrende situasjon.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar stor plass akkurat nå og det er bra. Krepsen har en tendens til å smelte inn i bakgrunnen, men nå lar du personligheten din få skinne igjennom. I løpet av mandagen hører du noe som gjør deg urolig, finn ut av alle fakta innen du gjør for mye ut av det.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å ta risikoer. Du er egentlig ikke så god på å sette grensen mellom det å være modig og dumdristig. Nå gjelder det å vise hva du er god for uten unødvendige risikoer. En samtale fra en venn får deg i godt humør.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som kan være enormt fokusert og det er du i dag. Du er så fokusert at du ikke engang merker at en veldig attraktiv person flørter med deg. Prøv å slappe av slik at du kan le og være litt vennlig tilbake.

Vekten 23/9-22/10

Du er redd for å gjøre feil, og da blir det ofte til at man gjør feil. Det du behøver, er en dose selvtillit. I løpet av de kommende månedene vil en påvirkning i tegnet ditt øke selvtilliten din, og få deg til å bli sikrere på hva du vil.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i et strålende humør i dag, til tross for at det er mandag. Det er noen på jobb som gir deg energi. Det kan være en ny kollega, et spennende prosjekt eller en tøff, men givende utfordring. Kvelden handler om en fysisk aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens til å kunne være litt sladrete til tider og det er du i dag. Det handler om at du vil forsikre deg om at et rykte du har hørt faktisk er sant og for å få det bekreftet, sper du selv på et par hvite løgner.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir stressende, men morsom. Du har mye både privat og på jobb. Det kan til og med bli såpass mye at du blir tvunget til å måtte velge mellom ting du vil gjøre. På kvelden sørger du for å knytte enda sterkere bånd til til noen som kan hjelpe deg med å nå målene dine og som du trives å samarbeide med.

Vannmannen 20/1-18/2

Du tar en avgjørende beslutning i dag, men det finnes en risiko for at du glemmer å informere visse innblandede, som for eksempel din egen familie. Iblant kan du være veldig impulsiv og akkurat nå går det mye på hva du vil, ikke hva som er best for alle.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen prøver du å holde en lav profil og synes så lite som mulig. Det handler om at du ikke er helt i form og da orker du ikke helt ta deg av de utfordringene sjefen din presenterer for deg.

Powered by Labrador CMS