Dagens Horoskop: Mandag 9. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av mandagen fokuserer du på å få til en ganske så vanskelig oppgave. Du har utsatt denne oppgaven så lenge, men nå føler du at du ikke har flere unnskyldninger på lager. En kollega kommer til deg for å få hjelp.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen løser du alle oppgaver med knusende ro. Du tar en ting om gangen og det viser seg at dine metodiske måter er betydelig mer effektive enn for de som stresser mye. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en interessant og lærerik mandag hvor du lykkes med å gjøre om en idé til virkelighet. Sjefen din blir imponert over kreativiteten din og din evne til å tenke utenfor boksen. Om kvelden får du en nyhet av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Noen du traff i helgen, har etset seg inn i tankene dine. Du trodde du var over denne personen, men hver gang dere sees, så skjer det noe inni deg og du innser at ingenting er så vanskelig som relasjoner. Du vil fortelle hvordan du føler, men samtidig er du redd for at denne personen ikke føler det samme som deg.

Løven 23/7-22/8

I dag har du kommet en bit lenger når det gjelder planene dine for denne høsten. Du har satt deg både langsiktige og kortsiktige mål, både når det kommer til jobb og privatlivet ditt. Nå har du oppnådd en av de, men du innser at ditt viktigste og meste private mål er langt fra oppfylt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en litt treg mandag ettersom du ikke er så motivert på jobb akkurat nå. Du føler deg irritert og det går utover kollegene dine. Kvelden handler om et familieproblem som må løses. Det kommer til å kreve både tid og tålmodighet å fikse opp i dette problemet.

Vekten 23/9-22/10

Du har vanskelig for å få orden på økonomien din akkurat nå. Det har så mange ulike utgifter og du føler at pengene dine bare renner ut av fingrene på deg. Det klokeste er om du lager et budsjett som rekke helt frem til februar, også holder du deg til dette.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt irritert på en kollega som ikke hører på deg. Han/hun har mang egne ideer, men er ikke like åpne for andre personers input. Du må ta en prat med kollegaen din og sørge for at dere sammen løser deres kommunikasjonsvansker.

Skytten 22/11-21/12

Dagen byr på et varierende tempo og mange ulike oppgaver. Du føler at du faktisk har kontroll for første gang på lenge. Ettermiddagen og kvelden handler om å virkeliggjøre en gammel drøm du har.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du skryt fra en sjef og du blir både smigret og glad på en og samme tid. Det blir en morsom og interessant start på uka hvor du lærer deg mye om hvordan mennesker fungerer. En privat relasjon holder på å utvikles, og du lar det ta den tiden det tar.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er stresset denne mandagen. Du er i ferd med å starte på et nytt prosjekt, men av en eller annen anledning fungerer det ikke som du hadde tenkt deg. Her gjelder det å være veldig sta og ikke gi etter for motgang. Løsningen på problemet ditt er nærmere enn du tror.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint på deg selv for at du ikke er så fornøyd med livet ditt som du burde være. Utad har du alt man kan ønske seg både når det gjelder jobb og relasjoner. Du savner noe eller noen og du vet hva det er som mangler, men du vet også at det kommer til å skape kaos om du gjeninnfører dette i livet ditt.

Powered by Labrador CMS