Dagens Horoskop: Mandag 8. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mye å tenke over i dag. Det du anså som soleklart forrige uke, er ikke like sikkert i dag, og det gjør at du må prioritere annerledes. Dette er en nyttig lekse for Væren. Du har en tendens til å kjøre videre uten å stoppe opp og reflektere over livet.

Tyren 20/4-20/5

Du er mer trøtt enn du vil innrømme i dag, og får en litt masete og rotete start på uken. Du får mer oversikt nærmere lunsj, og ting ser lysere ut. I løpet av ettermiddagen avslutter du det siste at det du må rekke i dag, resten tar du i morgen.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en vilje til å komme videre i ditt horoskop. Du vil utvikle og forbedre dine talenter. I dag får du også en unik sjanse til å gjøre en oppdatering gjennom kurs eller utdanning som du deltar på i år. Det er viktig med utvikling, men prøv å være realistisk og se hva du faktisk rekker.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir skuffet over en venn som ikke stiller opp, til tross for at dere har lovet å være der for hverandre. Du tok det som en selvfølge at denne personen skulle gjøre det samme som du har gjort for han/henne. I løpet av ettermiddagen venter nyheter om noen i familien.

Løven 23/7-22/8

Du er nervøs i forkant av en test eller intervju av noe slag. Vanligvis vil Løvens intelligens og raske oppfatningsevne sørge for at du takler de fleste utfordringer, men i dag har du slurvet med forberedelsene, og du vet at det finnes en risiko for at du mislykkes.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant dag der du får muligheten til å være mer kreativ enn vanlig. I dag kan du ta den fullt ut, både på jobb og med private prosjekter. Idéene er mange og fargerike, så utnytt denne positive energien fra Månen til å fargelegge hverdagen.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å tenke praktisk, men det er ikke din sterkeste side. Du har mange ulike idéer, og det er vanskelig å holde styr på dem. Kanskje du burde dele dine tanker med en venn som er mer strukturert.

Skorpionen 23/10-21-11

Det er finnes en mulighet for at du dukker opp på riktig sted til riktig tidspunkt i dag, og dermed får et tilbud om en unik sjanse. Skjebnen er på din side, så grip denne muligheten og ta det tilbudet du får.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om at du ikke skal la deg provosere av en venn, og denne personens innstilling til livet. Han/hun er så lei og tenderer til å se mørkt på det meste. Dersom du får gode nyheter burde dette ikke være den personen du ringer først.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å fokusere på noe du synes er vanskelig. Gjennom å utfordre deg selv blir du også tryggere når du må jobbe med ting utenfor din komfortsone. Kvelden handler om personlig suksess.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir rotete og litt slitsom. Du lar deg provosere av en sjef som har mange idéer, men ingen løsninger på problemene som oppstår. Aller helst vil du be denne personen om å ta et steg tilbake, men det ville være unaturlig med tanke på at det faktisk er sjefen din.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir ganske lei av deg selv i dag. Du kan være litt surrete og glemme ting, men er likevel for lat til å skrive ned det viktigste som skjer i dag. Resultatet blir at du glemme noe som er viktig, slik at du må løse problemet umiddelbart når du kommer på det du har glemt.

Powered by Labrador CMS