Dagens Horoskop: Mandag 8. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du får en gladbeskjed idag. Noe som du trodde du aldri skulle få igjennom, kommer faktisk til å skje til høsten og det gjør deg enda mer glad. Du har store forventninger til denne høsten. Det viser seg at det iblant lønner seg å være tålmodig.

Tyren 20/4-20/5

Dagen idag handler om å tenke fremover, men å allikevel ikke miste fokuset på her og nå. Det blir en bra dag hvor du passer på å teste litt nye tanker og ideer som du har. Ettermiddagen dreier seg om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger frem et svar fra en slektning og da må du bare akseptere at svaret ikke er det du vil ha. Du har så mange ideer og tanker akkurat nå at du har litt vanskelig for å sortere alt. Du hadde hatt behov for litt tid for deg selv hvor du kan tenke og sortere alle inntrykk.

Krepsen 21/6-22/7

Mandagen blir ganske monoton. Du omgås med mennesker som du stort sett har vært med hver dag den siste tiden og du begynner å bli lei selskapet. Den personen du aller helt vil tilbringe dagen med er bortreist akkurat nå, så det kan hende at du helt enkelt holder deg for deg selv denne mandagen.

Løven 23/7-22/8

Mandagen handler om å vise seg fra en ansvarsfull side. Du føler et behov for å prestere og vise at du er mer enn koselig og sjarmerende. Det finnes faktisk en dypere side av deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du føler deg frustrert over de doble budskapene som en person sender ut. Han/hun ser ut til å ikke kunne bestemme seg når det kommer til deres relasjon. Den ene dagen vil han/hun være mer enn venner og neste dag tar han/hun avstand. Kanskje er det på tide med en åpen dialog om emnet.

Vekten 23/9-22/10

Idag prøver du å løse et lite, men krevende problem på jobb. Du har innsett at du har behov for hjelp med dette dilemmaet, men du er ikke helt sikker på om du er tøff nok til å spørre. Du vil i alle fall prøve å løse problemet på egen hånd.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en bra dynamikk i horoskop ditt akkurat nå, som både gir deg mer energi og som gjør at du vil ta tak i kjedelige ting. Kreativiteten din forvandler enkle hverdagsoppgaver til noe mer tiltalende. På kvelden støter du på en person fra fortiden.

Skytten 22/11-21/12

Du prøver å finne ut av hva en person holder på med, men denne personen er spesialist på å unngå for nærgående spørsmål og holder sin private sfære privat. Dette gjør deg frustrert ettersom du føler at du ikke blir sluppet inn i hans/hennes liv på alvor.

Steinbukken 22/12-19/1

Du diskuterer mye med en person og dere lufter tanker og funderinger som du normalt sett ikke skulle kunne drømme om å prate om. Han/hun er god på å stille de riktige spørsmålene og på å forstå hvordan du tenker og hvorfor du gjør som du gjør.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler inget behov for å gjøre noe spesielt idag. Jobber du, så gjør du minst mulig av hva som forventes av deg, og har du fri så tar du en mental pause fra alt. Det blir en deilig og rolig mandag for din del og en veldig koselig kveld.

Fiskene 19/2-20/3

Du har funnet en person som ikke bare har vekket din nysgjerrighet. Han/hun har fått deg til å ville vite alt om denne personen og det er ingen enkel sak for han/hun åpner seg ikke opp med det første. Du har skrapt litt på utsiden og sett nye sider hos denne personen og det får deg til å ville vite enda mer.

Powered by Labrador CMS