Dagens Horoskop: Mandag 8. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen er du ganske så aktiv. Du vil virkelig vise at du er driftig og at du vil oppnå noe her i livet. Noe har skjedd med fremtidsplanene dine og de nye planene krever mer av deg.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske så rolig. Du får uventet skryt fra en person som sjeldent slenger rundt seg med komplimenter. Du blir både stolt og glad over denne responsen. I løpet av dagen får du sjansen til å skjemme bort deg selv litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar en ting om gangen og det gjør at du faktisk blir mer effektiv enn når du har for mange baller i luften på en gang. Slik du jobber nå er du mer systematisk og nøye. Mandagen byr også på en sport eller en aktivitet som gir høy puls.

Krepsen 21/6-22/7

Du kan være veldig rapp i kjeften, noe du er idag og som en sjef opplever som litt provoserende. Det er egentlig ikke meningen å irritere sjefen din, men du kan blå så irritert på denne personens trangsynthet. Idag viser du ekstra hensyn og ømhet mot en nær venn.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som elsker drama, for da skjer det noe. For det meste foretrekker du å være tilskuer fremfor deltaker for intrången, men idag dras du inn i dramaet mot din vilje. Du innser at det er på tide å erkjenne og vise dine sanne følelser.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en rolig og harmonisk mandag, noe du setter pris på. Du orker ikke helt altfor kompliserte ting så tidlig i uka. Denne dagen handler om å være kreativ og om å la din kunstnerlige side få komme frem.

Vekten 23/9-22/10

Du får en litt treg start på denne mandagen. Du har problemer med å sove og sommertiden har gjort det enda verre for din del. Idag får du et forslag fra en sjef som høres veldig fristende ut, men du mistenker at det innebærer mer jobb enn sjefen din gjør uttrykk for.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er motivert til å gjøre noe nytt akkurat nå, men duv et ikke helt hva det skulle være. Du har vanskelig for å bestemme deg for hva det er du synes er gøy. I løpet av dagen får du mulighet for å vise vennene noe du er skikkelig bra på.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en nervøs rastløshet i tegnet ditt akkurat nå. Du dras mot gamle konflikter og innser at du faktisk bidrar til å holde de i live. Du pleier ikke ha så vanskelig for å slippe taket som du har nå for tiden og det er som egentlig gjør ting verre for deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du nyter denne mandagen til det fulle. Akkurat idag finnes det ingen krav til deg, du kan bare nyte her og nå uten å bekymre deg for fremtiden. Et fint kompliment får deg til å bli litt ekstra glad denne dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er ganske så sta og det er en bra ting. Gjennom å være driftig, presterer du mye bedre. En sjef vil ha en samtale med deg som kommer til å gi deg mer lønn på sikt. Vis at du er en kraft å regne med.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir overrasket denne mandagen. En kollega er borte eller syk og du tar deg selv i å synes at jobben blir veldig uinteressant når han/hun ikke er der. Du tar kontakt med kollegaen din og smsene deres gjør dagen mye morsommere.

Powered by Labrador CMS