Dagens Horoskop: Mandag 7. September

Blir det en bra mandag?

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en intensiv mandag der det forventes at du holder et høyt tempo med mange utfordringer. Vanligvis ville det ikke vært et problem å ha så mange baller i lufta, men akkurat nå føler du deg litt distré på grunn av et privat problem som okkuperer tankene dine.

Tyren 20/4-20/5

I dag begynner en ny fase i livet ditt og det gjelder å være positiv, uansett om dette er noe du har valgt selv eller om skjebnen har valgt denne veien for deg. I blant er det bedre å akseptere det uungåelige enn å begi seg ut på en håpløs strid. Se det som noe positivt, du trenger denne typen utfordringer i livet ditt.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å holde seg våken og fokusere på det som må gjøres. Dine sovevaner er blitt dårligere, så det er ikke rart du ikke har lett for å konsentrere deg. I dag gjelder det å bare ta seg gjennom dagen, men du bør prøve å jobbe litt mer med sovevanene dine fremover.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes noe trist over tegnet ditt akkurat nå. Det er som om gamle følelser plutselig våkner til liv etter en hel sommer uten. Det er bare å innse at visse ting aldri kommer til å forandre seg. Disse følelsene dabber av iblant, før de plutselig vekkes til liv igjen.

Løven 23/7-22/8

Du er i skikkelig dårlig humør denne mandagen. Du snapper mot venner og kolleger. Vanligvis pleier du være sjarmøren selv, men i dag har en kombinasjon av en hard helg og dårlig påvirkning fra andre planeter, påvirket deg negativt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes humor og varme i tegnet ditt i dag. Mye av negativiteten har forsvunnet i løpet av våren og sommeren, fordi du har tvunget deg selv til å anpasse deg mye nytt som du ikke kan påvirke. I dag er første offisielle høstdag, og med den kommer en ny start for deg.

Vekten 23/9-22/10

Du er nervøs og uvanlig stresset i dag. Egentlig finnes det ingenting som burde gjøre deg så oppjaget. Jobben er ganske rolig og privat er det meste bra, så derfor føler du deg ekstra ubekvem over å være så stressa. Vekter er intuitive og du aner den stormen av forandringer som er på vei.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig innledning på uka, der du får mulighet for å samle tankene dine og lage en plan for både jobben og privatlivet ditt. Du hopper på ulike prosjekter både frivillige og jobbrelaterte, og det kan gjøre det vanskelig å få kabalen til å gå opp.

Skytten 22/11-21/12

Mandagen handler om å være praktisk og å ikke overanalysere ting som skjer. Som oftest pleier du kunne ta dagen som den kommer, men den siste tidens forandringer gjør at du hele tiden er på vakt og litt nervøs når det skjer ting privat eller på jobb.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en herlig, produktiv og fysisk utfordrende mandag å se frem til. Det finnes en masse positivitet i tegnet ditt akkurat nå og det hjelper deg med å komme over eventuelle hinder du møter på veien. En person har begynt å vise deg litt mer oppmerksomhet og for single kan dette innebære en høstflørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en ganske intensiv mandag der du styrer og skal ha kontroll på en del ting. Det handler om å veve jobb og private prosjekter sammen, og det kan være ganske så komplisert. Kvelden byr på en uventet vending.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen prøver du å skaffe deg informasjon om en person som interesserer deg, men som ikke lenger inngår i din bekjentskapskrets. Han/hun har en tendens til å fascinere deg og vekke din interesse så fort hans/hennes navn dukker opp. Den siste tiden har det vært en hel del snakk om denne personen.

Powered by Labrador CMS