Dagens Horoskop: Mandag 7. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag overveier du å si nei til en kollega som vil at dere skal samarbeide. Dere har ikke så mye til felles, så du føler deg ikke spesielt fristet. Tenk på at i jobbsammenheng, kan ulikheter være bra. Gi dette en sjanse.

Tyren 20/4-20/5

Dagen i dag handler om å komme i kapp med ting. Det blir en utfordrende dag hvor du stadig ligger etter på mange ulike måter, men når dagen nærmer seg, har du kommet i kapp med alt og du føler deg ganske så fornøyd med deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er litt tvilsom i dag. Det har skjedd mye den siste tiden og du vet ikke helt hvordan du skal håndtere all informasjonen. Egentlig hadde du hatt behov for litt ro slik at du kan fordøye alle nye inntrykk, men den muligheten finnes ikke akkurat nå. Du må prøve å finne gylden middelvei.

Krepsen 21/6-22/7

I dag behøver du litt ekstra tid til å løse en oppgave, men sjefen din vil ikke gi deg mer tid og det gjør deg irritert. Det er ikke ofte du tar deg nær av sjefen din, men når du er tilstrekkelig opprørt, sier du hva du har på hjertet.

Løven 23/7-22/8

Det finnes mange måter å si ting på, men det er ikke sikkert du har valgt riktig måte. Du kan være litt verdensmester i blant og da kan kollegene dine få litt sjokk. I dag stilles du ovenfor en situasjon hvor du vil gi kritikk, men du vil også at personen skal ta det til seg på riktig måte.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag handler det om å slippe taket følelsesmessig om et prosjekt som har vært babyen din i lang tid. Det er ikke alltid lett å klippe navlestrengen, spesielt ikke for jordtegn, så du må kutte bånd fort og ikke se tilbake.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å finne rutiner og om å få ting til å fungere så smidig som mulig. Det blir en bra dag hvor nye kolleger imponerer deg med sin kunnskap i mange ulike sammenhenger. Kvelden byr på nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag gjelder det å ha karakter og si nei, selv om du er fristet til å gjøre det motsatte. Skorpionen er et følelsesmenneske som gjerne gir etter for sine impulser, spesielt nå når du påvirkes så sterkt av Månen. For å klare å si nei, må du ha et bilde i hodet som motiverer deg til å takke nei.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir litt lang og kjedelig, spesielt på begynnelsen av dagen hvor alt flyter på i sine vante spor. I løpet av dagen får du mulighet til å påvirke en kollega til å gjøre bra valg. I blant må man være egoistisk og det er akkurat det argumentet du bruker.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har en rolig og skjønn mandag å se frem til. Selv om du har mye å gjøre, rår du over egen tid og kan bruke dagen som du vil. Dagen handler også om moral og etikk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er tro mot deg selv i dag og det er bra. Du har kommet så langt i din selvinnsikt at du forstår at du ikke trenger gjemme problemene dine under matta. De forsvinner ikke selv om du later som at de ikke finnes. Kvelden byr på en eller flere bra nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

I dag holder du deg distrahert fra alle dype tanker og det er bra. Du behøver å få jobbe med ting som krever fokus og som holder tankene dine borte fra privatlivet ditt. Kvelden byr på en sport eller en sportslig aktivitet.

Powered by Labrador CMS