Dagens Horoskop: Mandag 7. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å begynne et prosjekt, men også om å avslutte oppgaver som du er forsinket med. Du har et problem med deadlines. Uansett hvordan du prøver å planlegge, så ender det med at du er ute i siste liten. Du er en mester på å utsette kjedelige oppgaver.

Tyren 20/4-20/5

Dagen begynner stabilt, og slutter enda bedre. Tiden går fort og du får gjort mye. I dag møter du en person som imponerer deg med sin kunnskap og arbeidsvilje. Kvelden handler om å feire noe eller noen.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du å holde deg våken. Du trenger ikke å ha fri mange dager før du har snudd helt om på døgnet, og kvelden i går ble sen. Mye kaffe og et rolig miljø kan hjelpe deg med å holde fokus

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ikke jobbe i dag, så du skipper alle tunge oppgaver og håper at ingen legger merke til det. Du innser raskt at dette ikke er tilfellet. Det er noen som får med seg din mangel på entusiasme, og bruker det mot deg ved en senere anledning.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å akseptere at ting bare skjer i dag. Du vil ha muligheten til å påvirke, men det er ikke alltid mulig. Noen ganger må man se sine begrensninger. Kvelden handler om å ha mot til å si noe, selv om det kan sette deg i en vanskelig situasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig praktisk i dag, og da går ting unna. Du vet hvordan du skal legge opp dagen for å få gjort så mye som mulig på kort tid. I løpet av ettermiddagen får du velfortjent skryt av en sjef. Alt i alt en vellykket start på uken.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å påvirke en slektning til å ta et klokt valg, men som vanlig er denne personen veldig sta. Du vet ikke hvordan du skal få denne personen til å forstå viktigheten av å tenke seg om før man tar et valg.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag vil du bevise noe for deg selv. Den siste tiden har du mistet selvtilliten, og nå vil du ha den tilbake. Du er ikke en som gir deg før du får det som du vil. Kvelden blir herlig og sen.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en risiko for at du blir skuffet over en person som ikke kan innfri sin del av avtalen mellom dere. Du vet at denne personen har hatt problemer den siste tiden, men du trodde likevel at han/hun skulle fikse sin del på et vis. Kvelden blir sosial.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du feire din framgang, men på en rolig måte. Det blir en lang dag som starter tidlig, og slutter sent. I dag er det viktig at du henter energi i form av mat, og kanskje en liten blund midt på dagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir delvis en stressende dag, men den blir også veldig bra. Du rekker både å treffe nye mennesker, knytte viktige kontakter og bytte miljø. I løpet av dagen må du løse et problem som har med jobb å gjøre. Ettersom du ikke er tilstede blir dette et problem.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil gjerne vise dine venner din mest sjarmerende side i dag. Ditt humør har gått opp og ned den siste tiden, men i dag er du veldig positiv. Kvelden handler om kjærlighet, vennskap, og om å ta farvel med en epoke i livet.

Powered by Labrador CMS