Dagens Horoskop: Mandag 7. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ikke helt som du hadde sett for deg, den blir ganske så ensformig og krevende. Til tross for at det er tungt, har du ett mål for øye og da blir alt mye enklere. Kvelden handler om mennesker du liker.

Tyren 20/4-20/5

Innledningsvis blir mandagen ganske stressende, men du fokuserer på det du skal rekke og da går det bra. I dag har du lovet en venn å hjelpe til og det kan det bli en litt senere dag enn du hadde sett for deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du får en masse positiv kritikk fra en sjef i dag, noe som får deg til å blomstre. Akkurat nå føles alt veldig positivt. Du nyter dagene og det er gøy både på jobb og hjemme. Det eneste du savner, er at du ikke kan omgås med alle du vil treffe.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen prøver du å fokusere på en oppgave, men det går ganske så tregt. Det har skjedd noe denne helgen som får tankene dine til å vandre i vei. Gamle følelser har blitt vekket til livs igjen og du blir nesten skremt av intensiteten i det du føler.

Løven 23/7-22/8

Du har en del å tenke over denne mandagen og det har ikke med jobb å gjøre. I løpet av helgen treffer du en venn du ikke har sett på lenge og du innser hvor mye som har forandret seg det siste året, men det er en ting som overhodet ikke har forandret seg, og det er hvor mye du liker en viss person.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant mandag som byr på informasjon og en hel del morsomme opplevelser. Tempoet på jobb er roligere nå og det innebærer at du rekker mer enn du pleier. Kvelden blir interessant og utviklende.

Vekten 23/9-22/10

Har du mulighet, velger du å jobbe hjemme så mye som mulig i dag. Om du ikke kan det, vil du oppdage at du ikke føler deg helt hundre prosent. Det finnes ikke så mye energi i tegnet ditt akkurat nå. Uansett hva du gjør i dag, bruker du lang tid på det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er inne i en periode der du må jobbe hardere enn vanlig for å henge med i svingene. Det blir en intensiv innledning på mandagen der du må ta inn en større mengde informasjon som har med både her og nå og fremtiden å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du grubler en del over hvordan du kan forandre ting hjemme, men det blir ikke så enkelt som du hadde håpet på. Vennen din er veldig skuffet over deg og han/hun kommer ikke til å tilgi deg med det første. Du må vise denne personen hvor lei deg du er for det som har skjedd.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen handler om utfordringer, om å lære nye ting og om å våge å sjanse litt. Det blir en bra, men ganske så intensiv dag. Kvelden kan handle om vennskap, men også om trening og om å nå de målene du setter deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å få en sjef til å forstå seg på måten du tenker. Det er tøft å hele tiden måtte forklar seg og det er enda tøffere at denne personen setter spørsmålstegn ved alt du gjør hele tiden. Du begynner å bli lei av sjefen din og kanskje ser du deg om etter en ny jobb.

Fiskene 19/2-20/3

Akkurat nå har du mye å gjøre og det gjelder å rekke alt du skal. Du tenker mye over hvordan du skal gå kunne videre med en relasjon som har stagnert litt. Det behøver ikke handle om en kjærlighetsrelasjon, det kan også være snakk om et vennskap eller en relasjon på jobb.

Powered by Labrador CMS