Dagens Horoskop: Mandag 6. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag prøver du å megle mellom to kolleger som ikke kommuniserer godt med hverandre. Du hører at de mener det samme når de krangler, de bare nærmer seg problemet fra to ulike synsvinkler og det er derfor det oppstår en uenighet.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som trives best når du holder fokus og det gjør du idag. Du er uvanlig uthvilt, og våren gir deg inspirasjon, noe som hjelper deg når du skal planlegge dagen din. I løpet av ettermiddagen og kvelden er det familie som gjelder. Det blir en veldig bra mandag med en herlig avslutning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tester grenser idag, men det er i og for seg ikke spesielt uvanlig for en Tvilling. Du liker å utfordre og forandre ting. I løpet av dagen får du mulighet til å vise en av dine mange talenter og du blomstrer opp av all berømmelsen du får.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir skuffet denne mandagen ettersom du ikke får treffe en kollega du har savnet. Dagen blir ikke spesielt morsom. Du er irritert på de fleste og du føler en gnagende uro over at noe er feil. Pluto forsterker denne magefølelsen hos deg.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om små og store problemer. Du tror at du er fornøyd, men i løpet av mandagen begynner du å innse at du kanskje burde gjøre om noen av fremtidsplanene du har. Du innser at du faktisk er mer ambisiøs enn du trodde.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en merkelig mandag der du utfordres til å tenke annerledes og du innser at du liker det. Vanligvis avskyr jomfruer å bryte prinsipper og normer, men akkurat nå gjør Mars det morsomt å være banebrytende.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om små og store beslutninger. Her gjelder det å ikke bytte spor bare fordi noe annet vekker interesse. Hold deg til dine prosjekter, du har nok å gjøre som det er. Kvelden byr på varierende underholdning. En venn gir deg et godt råd.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen byr på enkle gullkorn som gjør hverdagen bedre. Det blir en bra start på uka som byr på mye latter og en overraskelse. I løpet av dagen får du mye skryt for en innsats du har gjort på jobben og du suger til deg alle komplimentene.

Skytten 22/11-21/12

Idag viser du at du faktisk kan bli skikkelig sint. Som oftest holder du en god mine, men idag går en nær venn eller partner over streken. Han/hun er kanskje mer intelligent enn deg, men han/hun har ingen rett til å hakke på deg eller komme med spydige kommentarer.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en lang og interessant mandag. Du opplever en hel del og innser at du har mye å være takknemlig for. På grunn av at dagen starter så tidlig, er du kjempe trøtt etter lunsj, og har du mulighet så tar du deg gjerne en powernap. Kvelden blir skikkelig koselig og du føler virkelig satt pris på.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blåser i reglene idag og gjør som du selv vil. Det viser seg å være en bra idé å følge instinktene sine og stole på de. I løpet av dagen får du mulighet for å vise en venn, slektning eller partner litt ekstra oppmerksomhet.

Fiskene 19/2-20/3

Du er irritert idag uten å helt vite hvorfor. En partner eller nær venn synes du gjør mange feil og du tar deg selv i å irritere deg ekstra mye over denne personen. Du føler at noe er veldig galt, uten at du helt vet hva det er.

Powered by Labrador CMS