Dagens Horoskop: Mandag 6. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ikke helt som planlagt. Været samarbeider ikke med deg, så du blir nødt til å tenke nytt. Som flaks er, har du ikke bare én backup plan men flere, alt for å holde hjulene i gang denne mandagen. Kvelden handler om en løgn.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt stressende. Du har mye planlagt, så det gjelder å holde tempoet oppe hele morgenen og ettermiddagen. I løpet av dagen lykkes du også med å avverge en mindre katastrofe og du får skryt for den kreative innsatsen du gjør.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen sitter du med en del spørsmål som du trenger svar på. Det er misforståelser som fort kan eskalere seg, om du ikke finner ut av de så fort som mulig. Kvelden handler om en viktig beslutning.

Krepsen 21/6-22/7

Du får en del å gjøre denne mandagen og det er du ikke spesielt glad for ettersom du har sett frem til en treg start på uka. En misforståelse mellom deg og en venn har gjort at dere ikke har sett hverandre på en god stund og du savner han/henne.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir ganske så ensformig og du er mye alene med tankene dine. Dette er en dag hvor du bør sortere igjennom følelsene dine og konfrontere dine redsler. Du innser at du ofte gjør det som faller deg inn uten noen ettertanke og det setter deg ofte i en tøff situasjon.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir passe interessant. Du lærer deg nye ting og utdanner deg selv frivillig denne mandagen. Kvelden blir avslappende og byr på god mat.

Vekten 23/9-22/10

Du tenker mye på et spørsmål som har blitt sentralt i livet ditt den siste tiden. Du har innsett at du kanskje prioriterer feil når det kommer til privatlivet ditt kontra din karriere. Denne våren har virkelig fått deg til å tenke og du har nå innsett at det er på tide med en forandring.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lurer litt på hvordan du skal kunne fortelle noe til en venn uten å såre han/henne. Du vil gi denne personen en bestemt og vennlig knuff i riktig retning uten at han/hun føler at du legger deg i hans/hennes liv hele tiden.

Skytten 22/11-21/12

En fredfull tid er forbi og du har påbegynt en langsom indre prosess som skal få deg til å vokse som menneske. Du har innsett at du har vært for avhengig av de personene som står deg nær og at du har behov for å bryte deg fri og skape mer personlig rom for deg selv å vokse i.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir rolig. Endelig får du være litt mer for deg selv og gjøre det som faller deg inn. Det blir en rolig dag der fokuset ligger på de gyldne små tingene i livet ditt. Du tar også opp et gammelt vennskap, noe som gjør deg veldig godt.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne mandagen prøver du å ikke reagere for negativt på en ung slektnings ville ideer. Du vet at du kan være like impulsiv, men det er vanskeligere å sta ved siden av og se noen ta dumme beslutninger, enn det er å ta de selv.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt irritert i dag og har behov for å få være i fred. Det har vært litt for mye familie den siste tiden, til og med til deg å være. Selv om du liker å være med familien, kjenner du nå et behov for å få være i fred med tankene og følelsene dine.

Powered by Labrador CMS