Dagens Horoskop: Mandag 6. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Les mer her!

Væren 21/3-19/4

I dag blir du rastløs, spesielt om du har fri. Du gjør gjerne ulike aktiviteter utendørs denne dagen. Den friske luften gir deg perspektiv og får deg til å innse hva som er viktig her i livet. Kvelden blir informativ.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en behagelig mandag hvor du kommer i kapp rent mentalt. Har du fri så omgås du med familie og pusler hjemme. Det kan hende du tar opp en hobby som du ikke har rukket å gjøre så mye med i løpet av høsten.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del regninger å gjøre opp for denne mandagen. Det har vært en dyr desember og nå har du behov for å sette opp et budsjett, slik at det ikke skal skli helt ut. I løpet av dagen kan du få nyheter som har med en forandring på jobb å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du er irritert på en venn du mener kommer med dårlige nyheter nesten hele tiden. Vennen din ser på deg som en klagemur, mens du kunne ønske denne personen var litt mer positiv i din nærhet. Vær ærlig mot vennen din.

Løven 23/7-22/8

Det finnes rom for frihet når det kommer til både jobb og interesser denne dagen. Agendaen er uvanlig blank og du kan gjøre litt hva du vil. En venn har kjærlighetsproblemer og du tar deg selv i å lytte når han/hun letter alt den har på hjertet til deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er en person som anvender logikk og fornuft i nesten alle situasjoner når det kommer til kjærlighet. Når det gjelder følelser, blir du totalt irrasjonell og reagerer uten å tenke deg om, noe som kan føre til en del pinlige situasjoner. I dag havner du utfor en slik situasjon.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du en omvei for å slippe å møte en person du har blitt såret av ved ulike tilfeller. Du skjemmes litt over din egen oppførsel, men samtidig kan du ikke rå over at du føler deg så sårbar så fort denne personen er i nærheten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sint og frustrert på en slektning som lykkes med å ødelegge for seg selv i en umulig situasjon og nå vender denne personen seg til deg for å få veiledning. Du har allerede advart denne personen om at dette kunne skje om den ikke passet på, og nå vil vennen din at du fikser opp i problemet.

Skytten 22/11-21/12

Du har en ganske rolig mandag å se frem til. Du har vært mye med venner den siste tiden, men det finnes en person som du har savnet i ferien. Nå gleder du deg til å se denne personen igjen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt forsiktig i dine uttalelser til en sjef ettersom du ikke helt stoler på denne personen. I dag får du høre et rykte som bekrefter dine mistanker og du er fornøyd over å kunne lese denne personen så bra. Dagen byr også på en positiv beskjed. Kvelden handler om vennskap, kjærlighet og lojalitet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du vil rekke i dag, så det gjelder å holde et høyt tempo allerede fra morgenen av. Du får gode nyheter som har med en slektning eller venn å gjøre, og du rekker også å bruke tid på en hobby du har.

Fiskene 19/2-20/3

I dag får du mulighet for å rette opp i en misforståelse, men det er tvilsomt om du tar sjansen. Du er ganske fornøyd med det kaoset som denne misforståelsen har skapt, dette gagner helt klart deg.

Powered by Labrador CMS