Dagens Horoskop: Mandag 5. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å gjøre det riktige. Du har fått en masse hjelp og støtte fra en person og nå er det på tide å betale tilbake. Han/hun har behov for deg og du bør være der for denne personen, selv om du hverken har tid eller lyst. Visse ting må man bare gjøre.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir ganske kaotisk, men den ender bra. På starten av dagen har du mange baller i luften samtidig. Å være diplomatisk i kritiske situasjoner og å kunne bestemme seg tross for ganske dårlig grunnlag å ta beslutninger på.

Tvillingene 21/5-20/6

Du rører skikkelig om i gryta i dag når du kommer med en kontroversiell beslutning. Egentlig burde det ikke være så sjokkerende om man kjenner deg, men av en eller annen grunn så reagerer kollegene dine sterkt på det du har å fortelle de.

Krepsen 21/6-22/7

Du er en person som trenger ro for å tenke, men i dag finnes det ikke mye tid for refleksjon. Istedet blir du dratt med på en rekke hendelser du ikke kan påvirke, selv om du kunne ønske det. Kvelden handler om å puste ut og å ta en pause fra alt.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å vise en venn litt ekstra omtanke. Han/hun har virkelig behov for å kjenne hvor mye han/hun betyr for deg. Du kan ha vanskelig for å være åpen om følelsene dine, spesielt når det gjelder mennesker som står deg nær.

Jomfruen 23/8-22/9

Du synes det er trist at en venn ikke vil lytte til deg, for du vet du har mange gode råd å gi ettersom du har vært i samme situasjon selv. Han/hun har like mye stahet i seg som du har, så det er bare å akseptere at han/hun vil gå sin egen vei.

Vekten 23/9-22/10

Dagen blir livlig og hendelsesrik. På jobb prøver du å håndtere et stort bortfall av folk og da er det viktig at alle er beredt på å rykke inn. Som flaks er, synes du det er gøy å få hoppe litt rundt. Kvelden blir roligere enn dagen og du unner deg noe skikkelig luksus.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag passer det bra å kjøpe noe du har hatt lyst på lenge. Det finnes en god sjanse for at du kan gjøre et skikkelig kupp. Et uventet salg eller en overraskende rabatt kan spare deg for mange kroner og akkurat nå behøver du å spare litt ekstra til en stor investering du har planlagt.

Skytten 22/11-21/12

Du har lyst til å kaste ting i veggen og skrike denne morgenen. Ikke nok med at det er mandag, humøret ditt er på bunn og du overraskes av en sjef som gir deg ekstra oppgaver. I tillegg kommer en kollega med spydige kommentarer til deg. Det finnes en risiko for at du blåser i alle normer i dag og svarer like spydig tilbake.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen byr på en rekke oppgaver som du ikke var forberedt på, men som du håndterer på en veldig bra måte. Om kvelden får du skryt fra en trener, instruktør eller leder som mener du gjør store framsteg akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir stressende ettersom du vil rekke så mye som mulig, selv om du har lite tid til å gjennomføre det du hadde planlagt å gjøre. Du oppdager at ting du må gjøre, tar betydelig lengre tid enn du hadde håpet på.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ute etter informasjon og du er veldig god på å lirke ting ut av kolleger som egentlig ikke vil si noe. Din sjarm og dine subtile spørsmål gjør at mennesker åpner seg opp mot sin egen vilje. I løpet av ettermiddagen innser du at du har glemt noe viktig.

Powered by Labrador CMS