Dagens Horoskop: Mandag 5. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mange morsomme utfordringer som venter deg denne mandagen, men det tøffeste er at du må svelge stoltheten din for å nå målene dine. Du er ikke den som liker å ta et steg tilbake og la noen andre ta over roret, men det kan være akkurat hva du behøver idag.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir passe sosial. Du jobber med en person som både kan sjarmere deg og drive deg til vanvidd på en og samme tid. Han/hun har en sterk karisma, men kan iblant være litt av en besserwisser og det har du vanskelig for å like.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av dagen innser du at du må ta tak i et problem innen det blir enda større. Du kan være ganske så diplomatisk når du vil og idag har du bruk for denne siden av personligheten din. Kvelden blir full av løfter.

Krepsen 21/6-22/7

Du liker ikke når du føler deg utenfor eller når du får konkurranse, spesielt når det gjelder oppmerksomhet fra den personen du er forelsket i. Idag er det mange som slåss om denne personens selskap og da finnes det en risiko for at du drar deg unna istedenfor å måtte bryte deg frem.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir morsom, intensiv og veldig varierende. Du føler et behov for å synes og høres akkurat nå. Du lever på sjarmen din og når du drar deg litt for langt unna, er det den du faller tilbake på. Det er akkurat denne sjarmen som redder deg fra å havne i en konflikt denne mandagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en ganske monoton mandag hvor det meste handler om rutiner og om å få ting gjort på den mest effektive måten. I løpet av dagen kan en gammel kollega plutselig dukke opp og fiske om en mulig ansettelse på din arbeidsplass.

Vekten 23/9-22/10

Om du har behov for veiledning, så spør du etter den, men det har ikke din kollega forstått. Han/hun strør rundt seg med velvillig gode råd som du synes er fullstending meningsløst. Kvelden byr på en hel del latter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du går frivillig imot en kollega som du mener tar over litt for ofte. Egentlig holder du med kollegaen din sine standpunkter, men idag vil du provosere og da velger du å gå imot denne personen istedenfor å støtte han/henne.

Skytten 22/11-21/12

Idag venter du ivrig på å få høre fra eller treffe en nær venn eller partner. Dere har vært borte fra hverandre en stund nå og nå lengter du så mye etter denne personen. I løpet av dagen får du høre et urolig rykte som du vil finne ut av mer om.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag vil du bare fokusere på deg selv, men vennene dine vil treffe deg og du har alltid sagt nei til de. Inngå kompromisser og unn deg litt egentid innen du drar og møter kompiser. Kvelden blir uvanlig romantisk.

Vannmannen 20/1-18/2

Du henger ikke helt med i sjefens måte å resonnere på. Han/hun pleier å være tydeligheten selv, men av en eller annen anledning kommer denne personen med små antydninger til deg idag uten å si noe i klartekst. I løpet av ettermiddagen får du høre noen morsomme nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du står opp for andre og det er bra, men glem ikke å tenke på deg selv innimellom også. Akkurat nå har du behov for å få være med venner og føle deg fri. Kvelden tar en interessant vending når du bekjenner følelsene dine for en person.

Powered by Labrador CMS