Dagens Horoskop: Mandag 4. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Det blir en del å gjøre denne mandagen. Du har ikke vært så effektiv som du burde være den siste tiden og det resulterer i at at du må stresse masse i dag. I løpet av dagen får du også mulighet for å forbedre noe du har jobbet med.
Tyren 20/4-20/5
Denne mandagen tenker du en hel del. Det er så mye som okkuperer tankene dine akkurat nå og det kan gjør at du har vanskelig for å fokusere på jobb. Kollegene dine merker at du er veldig tankefull, men velger å ikke si noe.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen handler om å gjøre ting rett. Du vil gjerne vise frem dine talenter og du er stolt over å kunne vise frem et så godt resultat. I løpet av ettermiddagen venter gode nyheter. Det blir en veldig bra innledning på uka.
Krepsen 21/6-22/7
I dag smser du mye med en venn. Du vet akkurat hva du skal si for å få han/henne til å føle seg vel og du nyter å virkelig ha så tett kontakt med denne personen igjen. Ansiktet ditt lyser opp hver gang telefonen ringer. Det er bare å innse at følelsene dine er like sterke som innen dere gled i fra hverandre.
Løven 23/7-22/8
I dag funderer du mye over hvordan du skal reparere skaden du gjorde i helgen. Du har innsett at selv om en unnskyldning tilgir det meste, vil du vise hvor mye denne personen betyr for deg. Bruk fantasien og sjarmen din.
Jomfruen 23/8-22/9
Du er en person som sjeldent sier ja til impulsive ideer, men i dag gjør du et unntak ettersom den ideen du får høre er så fantastisk bra. Du kan kjenne lukten av en skikkelig god forretningsidé. I løpet av kvelden diskuterer du strategien din med en partner eller venn.
Vekten 23/9-22/10
Du har en litt treg start på dagen i dag, men det blir bedre etter lunsj. Du legger deg altfor sent om kveldene, og selv om du er fullt klar over det, er visse uvaner vanskelige å bryte. Kvelden blir interessant og utfordrende.
Skorpionen 23/10-21-11
Det blir en morsom og utviklende mandag der interessante nyheter gir håp for fremtiden. Akkurat nå har du masse energi og en rekke ideer du vil virkeliggjøre. Kvelden handler om sunn fornuft.
Skytten 22/11-21/12
Dette er en bra dag å tenke igjennom hvordan du vil gå videre med et prosjekt du har. Det er en del løse tråder som må nøstes opp i innen den første delen av prosjektet er klart, men spørsmålet er om du klarer det selv, eller har behov for å få hjelp til å få fikset opp i det.
Steinbukken 22/12-19/1
I dag blir du overrasket over en person som på mer enn en måte viser anger for noe han/hun har gjort eller sagt, men som også viser hvor mye han/hun setter pris på å ha deg i livet sitt. Det blir en herlig mandag der du nyter all oppmerksomheten du får.
Vannmannen 20/1-18/2
Det finnes ingen enkel måte å ta tak i et problem du har på jobben. Det beste hadde vært om du tok tyren ved hornene og får det hele overstått, men det er ikke så lett for deg. Kvelden blir koselig og passe intensiv.
Fiskene 19/2-20/3
Du er litt kald mot din partner ettersom du synes han/hun ignorer problemene deres og bare vil se det positive ved ting. Du er villig til å jobbe med forholdet deres, men da må partneren din være villig til å anstrenge seg like mye som du gjør.
Powered by Labrador CMS