Dagens Horoskop: Mandag 31. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen blir ganske intensiv. Du har mye å gjøre og tiden går fort. Det er en person som kan hjelpe deg med en spesielt vanskelig oppgave, men da gjelder det å be om hjelpen tidligst mulig, da denne personen er veldig opptatt, men umulig kan si nei til deg.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å hente seg inn, forberede og ha tid. Dagen blir delvis stressende, men du har ganske god oversikt på slutten av dagen, og det føles bra. Kvelden blir rolig og harmonisk. Den handler om et prosjekt i hjemmet.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en person som krever veldig mye akkurat nå. Du har så mange tanker og idéer, men det er ikke sikkert at det er så mange muligheter for å gjennomføre dem alle. Det er fint å være en drømmer, men noen ganger må man også være en realist.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ingenting som går smidig i dag. Du prøver virkelig å få det til, men skjebnen vil det annerledes. Alle har sånne dager. Det positive er at denne influensen er kortvarig, så det gjelder å fokusere på å komme seg gjennom dagen.

Løven 23/7-22/8

Det er en risiko for at det skjer noe som forandrer ting for din del i dag. Det handler mye om at en person ikke oppfører seg så pålitelig, og risikoen er at du stoler såpass mye på denne personen at planene dine slår feil.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen får en interessant utvikling. Du begynner med å ha en negativ innstilling til et prosjekt, men desto mer du jobber med det, dess mer interessant synes du at det er. Du innser at du har vært veldig rask med å dømme. Kvelden handler om en gammel forelskelse.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant start på uken, det beslutninger fattes uten at du involveres i dem. For din del kan dette lede til at du tviler på deg selv og din egen funksjon. Ikke gjør det, du kan mer enn dine sjefer vet om. Kvelden blir koselig og familiær.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag vil du få i gang et prosjekt som har vært et slags "bonusbarn" for deg. Dessverre er det flere hinder på veien, før du kan komme i gang. Her gjelder det å ta hver prøvelse som det den er. Ikke lag drama ut av hvert hinder.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del du vil si til en kollega, men du har vanskeligheter med å finne ord i dag. Du synes at det er tungt å bære på all frustrasjon, samtidig som du vil ha en god relasjon til denne personen. Det gjør denne diskusjonen vanskelig.

Steinbukken 22/12-19/1

Du sier ikke så mye i dag, men fokuserer heller på å få ting gjort. Det blir en bra og produktiv dag der du gjennomfører ulike prosjekt. Du tar deg også tid til en hobby og litt hvile. For deg er det viktig med balansen. Kvelden handler om herlige nyheter og et fint kompliment.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del du vil få gjort denne mandagen, og da gjelder det å planlegge tiden. Vannmannen er gjerne impulsiv og liker ikke å måtte strukturere sitt arbeid. Kvelden blir herlig og veldig intensiv.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en god start på uken. Du får gjort unna mye, og tiden flyr. I løpet av kvelden møter du en person som du ikke har møtt på denne måten før. Du innser at han/hun både er morsom og avslappet på privaten.

Powered by Labrador CMS