Dagens Horoskop: Mandag 31. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen handler om å opprettholde imaget ditt. Det blir en dag der du viser deg tøff og driftig, selv om du kjenner deg både trøtt og oppgitt. Du vet hvor viktig det kan være å markere sitt revir, spesielt i tider med kaos, slik som nå.

Tyren 20/4-20/5

Du er utrolig lei arbeidsoppgavene dine og visse kolleger som utgir seg for å jobbe hardt, men som i virkeligheten gjør lite nytte. I dag blir en krevende dag hvor du føler at du ikke får gjort noe av det du skal.

Tvillingene 21/5-20/6

Uka starter litt sakte og forsiktig og det er en bra ting, ettersom du også er ganske så treg både i handling og reaksjoner. I dag får du høre litt urovekkende sladder om arbeidsplassen din, men ikke hiss deg opp før du har hørt alle fakta. Rykter har en tendens til å være overdrevne.

Krepsen 21/6-22/7

I dag funderer du på hvordan du skal kunne ta kontakt med en venn som nesten har forsvunnet helt ut av livet ditt. Du vet at du har deg selv å takke, men du savner denne personen og vil gjøre noe med situasjonen. Det finnes ingen enkel måte å finne ut av denne konflikten på.

Løven 23/7-22/8

Energien er på bånn denne mandagen og det er ikke så bra, ettersom det venter en hel del utfordringer på jobb. Du har behov for å kunne fokusere i lange perioder i strekk, men mangel på søvn og en del private problemer, gjør at du har vanskelig for å konsentrere deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du prøver å ikke dra til deg oppmerksomhet, men i blant kan du stikke deg mer ut når du prøver å forsvinne i bakgrunnenm enn når du er ditt vanlige jeg. Om du anstrenger deg for mye, kommer det garantert til å få motsatt effekt.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen blir litt treg, og det gjelder å ikke tenke for mye. Du kjenner at høsten er her og det faktum at vi går mot mørkere tider, gjør at humøret ditt blir dårligere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lever under press akkurat nå, i hvert fall når det gjelder økonomien. Enten du har en ustabil inntekt eller har planlagt en større utgift, så er du litt engstelig når det kommer til penger. Du bør lage en gjennomtenkt økonomisk plan for høsten.

Skytten 22/11-21/12

Det blir tøft å diskutere med en kollega i dag. Han/hun skal alltid ha rett og det er ikke stemning for krangling akkurat nå, så du jatter bare med. En venn er bekymret over noe som har med kjærligheten å gjøre, så du prøver å lytte og være støttende som venn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en tøff, morsom og utfordrende start på uka. I dag får du en positiv beskjed som har med dine private ambisjoner å gjøre. Akkurat nå går det meste bra i livet ditt og du føler at du har kommet ut av den onde spiralen som du havnet i i sommer.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er vanskelig å si nei til en venn som har behov for deg, samtidig som du føler at du hverken har viljen eller tid til å hjelpe denne personen. En gang i tiden var dere to nære, men nå tar denne personen bare kontakt når han/hun trenger hjelp.

Fiskene 19/2-20/3

Du burde bli sjalu på vennen din som omgås veldig mye med en annen person akkurat nå. Men til din store overraskelse er du ikke irritert, snarere tvert i mot, du synes det er deilig at vennen din er med noen andre, for det gir deg mer frihet til å gjøre hva du vil.

Powered by Labrador CMS