Dagens Horoskop: Mandag 30. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag samarbeider du veldig bra med en litt rar kollega. Han/hun har alltid hatt vanskelig for å anpasse seg, men av en eller annen anledning lokker du frem det beste hos denne personen. Kvelden byr på variasjon.

Tyren 20/4-20/5

I dag går du inn i dine oppgaver med både høye forventninger og litt skrekkblandet fryd. Du er utenfor din vante trygghetssone og det gjør at du må utfordre deg selv hele tiden for å lykkes. Det blir en morsom, interessant og utviklende dag på mer enn én måte.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag tvinges du til å ta tyren ved hornene når det gjelder å takle en ubehagelig konflikt. Du har ikke har vært tilstrekkelig tydelig mot en person og derfor har han/hun gjort antagelser som ikke er riktige. Mye i denne konflikten handler om sterke følelser og det gjør det ekstra vanskelig.

Krepsen 21/6-22/7

Idag grubler du mye over hvorfor en venn var så avvisende sist dere møttes. Du vet ikke hva det er som har skjedd mellom dere, men du vet at det komme til å ta tid og krever en del tålmodighet for at dere skal finne tilbake til det dere hadde tidligere.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å samle tankene litt. Det blir en bra dag og du føler at du faktisk har funnet deg selv denne helgen. Det har vært mye nytt i livet ditt den siste tiden, og du har faktisk ikke hatt tid til å fordøye alt som har skjedd, men nå føler du at du endelig er tilbake til deg selv igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være nøye og å ikke tøye grensene for mye. Vanligvis er dette en jobb som passer en jomfru bra, men akkurat nå blir du sterkt påvirket av Månen, noe som gjør deg uvanlig kreativ og nytenkende.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en risiko for at du driter deg ut ovenfor en person du beundrer mye i dag. Det er fordi du blir nervøs og når du blir nervøs, så hopper det rare gloser ut av munnen din. I løpet av ettermiddagen overveier du et tilbud du har fått fra en sjef.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er en person som liker variasjon og i dag får du mulighet for å bytte arbeidsoppgaver med noen. Det blir betydelig vanskeligere og mer stressende enn du hadde trodd, samtidig så kjenner du at du utfordrer deg selv mer når du presser deg selv på denne måten.

Skytten 22/11-21/12

Mandagen blir litt av en skuffelse for deg. Du har vanskelig for å forstå hvorfor du bega deg ut på dette prosjektet til å begynne med. Det ser ut til å være både gøy og utfordrende, men i virkeligheten er det ikke alltid like interessant. Det blir vanskelig å dra seg ut av prosjektet så sent, så det er bare å akseptere fordelene dette vil gi deg.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av mandagen utfordrer du deg selv på mange ulike måter. Det blir en morsom og tøff dag på en og samme tid, men det viktigste er at du føler at du tar ett steg i riktig retning. Kvelden byr på en del nyheter som har med en hobby å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har bestemt deg for å koble av denne mandagen, ihvertfall om du har fri. Jobber du så holder du ikke et høyere tempo enn du må. Du orker rett og slett ikke stresse for mye på en mandag.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ulike måter å møte en venns argumenter på og du velger å være ganske så rett på sak. Istedenfor å pakke inn dine meninger i bomull, sier du hva du føler og det resulterer i en konflikt mellom deg og en venn.

Powered by Labrador CMS