Dagens Horoskop: Mandag 30. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ganske monoton og du prøver å finne på stimulerende aktiviteter som er lov å gjøre. I løpet av dagen prater du mye med venner. Du vil kjenne nærhet til de personene du bryr deg om, selv om dere ikke kan treffes.

Tyren 20/4-20/5

Du har en rolig, og nesten litt kjedelig mandag foran deg. Etter en stressende høst, har du kjent et behov får å få en pause i hverdagen, men det blir ikke helt som du hadde sett for deg. Selv om livet nå går for halv maskin, føler du at du ikke har ork eller lyst til å begynne på nye prosjekter.

Tvillingene 21/5-20/6

Mandagen handler om å akspetere det nye og prøve å anpasse seg. Tvillingen pleier å være bra på å finne løsninger på problemer og tilpasse seg etter forholdene. I løpet av dagen tar du kontakt med en venn eller slektning som du har savnet mye den siste tiden. Du har behov for hennes styrke og trøstende råd akkurat nå.

Krepsen 21/6-22/7

Du er litt grinete akkurat nå, uten at du helt vet hvorfor. Det finnes en rastløshet i tegnet ditt som gjør at du blir i dårlig humør. Det handler ikke bare om den nåværende situasjonen din, men også om ting som har forandret seg i din private omgangskrets den siste tiden.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske sikker på at du vet hva du skal gjøre fremover. Du har innsett at den personen du er interessert i akkurat nå, er den rette for deg på så mange måter og du kommer til å gi deg før han/hun er din. Du bør utvikle en fortrolighet med denne personen ved å ta mye kontakt.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en uro i tegnet ditt akkurat nå, samtidig som du har kommet dit at du begynner å akseptere alt som er nytt i livet ditt. Jomfruen er ikke det mest anpassningsdyktige tegnet i zodiaken, men du er bra på å følge råd og innser at du ikke har så mye annet valg enn å tenke nytt akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske lei av å prate om sykdommer, karantener og pandemier akkurat nå. Om du kunne velge, ville du ha gjemt deg bort i en hytte på landet, men for de fleste Vekter, er det hverdagen som gjelder denne mandagen. Du bør finne en strategi som passer for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en kampvilje i tegnet ditt akkurat nå som kommer fra planeten Mars. Uansett hvordan den gir seg til uttrykk de nærmeste dagene, handler det meste om positiv energi. Er været fint denne mandagen, bør du prøve å være litt utendørs. Våren gjør deg godt.

Skytten 22/11-21/12

Du blir irritert på din partner for at han/hun ikke vil følge dine direktiver. Du er en bestemt person som akkurat nå vil ha ting på din måte, men partneren din synes du overdriver litt vel mye. Han/hun er ikke like urolig som du er akkurat nå, men tar dagen litt som den kommer.

Steinbukken 22/12-19/1

Du begynner å bli irritert, spesielt på familiemedlemmer og på mennesker som du ser litt vel mye av akkurat nå. Du er vant til et liv med høyt tempo, så denne roen gnager på deg, selv om du ikke vil innrømme det. Om kvelden får du en fin melding fra en venn. Denne personen vet hvordan den skal muntre deg opp.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er forståelig og veldig lett å samarbeide med akkurat nå. Du har ekstra mye vann i tegnet ditt, noe som demper de heteste følelsene og gjør at du lettere anpasser deg nye omstendigheter. I løpet av dagen venter en interessant beskjed.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes ingen selvsikre valg i dag, og alle valg må tenkes nøye gjennom. Du står ovenfor et veiskille og du vil gjerne ha noen å lufte ideer og tanker med. I løpet av ettermiddagen får du deg en verdifull tankevekker.

Powered by Labrador CMS