Dagens Horoskop: Mandag 30. Desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å finne noe spesielt å ha på deg på nyttårsaften. Det finnes en person du gjerne vil treffe, men du vil at det skal skje på en måte som gjør at det virker tilfeldig, selv om du har planlagt dette møtet nøye.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en aktiv mandag, hvor du vil rekke å gjøre både morsomme ting og ulike ting som må gjøres. I løpet av dagen får du mye gjort og du er veldig fornøyd med deg selv. Kvelden handler om å forberede nyttårsaften, enten ved å lage mat, rydde eller gjøre deg selv fin.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en venn i dag. Han/hun har spurt mye om hjelp den siste tiden og du vet at du egentlig er altfor snill som sier ja, men denne personen vet hvordan den skal snurre deg rundt lillefingeren. Kvelden blir morsom, men litt for sen.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å være effektiv. Du har booket inn en hel del gjøremål i dag og det gjelder å rekke alt. I løpet av dagen prøver du å finne ut hva en viss person skal gjøre på nyttårsaften. Denne personen er alltid i tankene dine og du vil gjerne treffe denne personen.

Løven 23/7-22/8

Mandagen handler om å være bestemt og om å ikke gi seg bare fordi en venn blir lei seg når du sier nei. Denne personen vil gjerne feire nyttår med deg, men du har andre planer som du ikke vil gå glipp av.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en rolig og harmonisk mandag, hvor du bruker store deler av dagen på å gjøre det fint hjemme. Du liker å dekorere og fikse, spesielt om du feirer nyttårsaften hjemme. Deler av dagen handler om å komme i fysisk form ved å gå en tur, gjøre yoga eller spise sunn mat. Du vil lade opp før årets siste natt.

Vekten 23/9-22/10

Du vegrer å innrømme det faktum at du har blitt lurt. Du, en vekt, som er en eksepsjonelt bra menneskekjenner, har blitt lurt av en personens sjarm og smiger. Når du nå innser hva som har skjedd, svir det litt ekstra at du var så sikker på deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen blir ganske så harmonisk. Har du fri, så bruker du dagen på en hobby og på å finne det perfekte nyttårsantrekket. Du pleier ikke være så innbilsk, men i år finnes det en person du gjerne vil imponere.

Skytten 22/11-21/12

Uansett om du er hjemme på nyttårsaften, eller feirer på annet vis, blir det en hendelsesrik mandag hvor du havner i en del merkelige situasjoner. Når du prøver å forberede deg på årets siste dag, treffer du en rekke gamle venner, vekker liv i følelser du trodde hadde dødd og havner midt i et trekantdrama.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen handler om å gjøre ting du liker. Det blir en dag hvor du er sosial, samtidig som du shopper og har hjemmespa. Har du muligheten, så treffer du venner en tur på kvelden, eller passer på å trene slik at du føler deg fit for årets siste dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen blir aktiv, du har mange ting du vil rekke å gjøre, men du vil ikke stresse ettersom du samtidig har en del morsomme ting planlagt i dag. Kvelden handler om å fikse det siste innen nyttårsaften, uansett om du skal feire hjemme eller om du er invitert bort.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes noen ting som du angrer på at du gjorde i 2019, en av de er at du ikke var helt ærlig mot en person du liker veldig godt. I dag tar du mot til deg og viser hva du føler for denne personen, og blir både lettet og litt skremt på en og samme tid når du ikke får en umiddelbar respons.

Powered by Labrador CMS