Dagens Horoskop: Mandag 3. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har høye forventninger til denne mandagen. Det ser ut til at du bryter med dine vanlige arbeidsoppgaver. Det blir en morsom dag fylt med både feil og latter. Kvelden blir betydelig senere enn den burde bli.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv mandag der fokuset er å rekke så mye som mulig. Du føler at du har havnet bakpå mentalt både når det gjelder både jobb og sosialt. Dagen blir bra, men til tider stressende og på kvelden er du helt utfordret.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å ikke bli sint på en kollega selv om han/hun ofte lykkes med å gå over grensen for hva som er passende. Du føler deg allment positivt og da er det enklere å ta denne typen lettere konfrontasjoner uten å bli irritert.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir faktisk en helt magisk mandag for din del. Alle drømmene dine går i oppfyllelse på en og samme tid og du føler deg så lykkelig. For deg finnes det ingen gårsdag eller morgendag, bare det som skjer akkurat her og nå. Dagen handler om vennskap, varme og kjærlighet.

Løven 23/7-22/8

Idag er du på hugget og det er vanskelig for dine kolleger å henge med på tempoet. Som vanlig bryter du mot alle forbud og du velger å gå dine egne veier. Når løven er i dette humøret finnes det ingen begrensninger og ingenting som kan stoppe deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du får mulighet for å tilbringe dagen med en person du virkelig liker. Dere har vokst sammen den siste tiden og du føler at du har funnet deg selv litt mer. Dagen byr på en del utfordringer, men ingenting du ikke kan takle så lenge du har vennen din ved din side.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen prøver du å finne et kompromiss som passer for alle, men det er ikke så enkelt når man har med sterke viljer å gjøre. Du elsker vennene og kollegene dine, men du kan bli veldig irritert på at de ofte er så egosentriske.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen byr på et eventyr og en utfordring du ikke kan takke nei til. Selv om du hverken har ork eller tid til så mye mer i livet ditt akkurat nå, så lar du deg påvirkes av dine kollegers entusiasme og glede. Det blir en fantastisk mandag.

Skytten 22/11-21/12

Idag vil du bare være med en person, men det er mange som har denne personens oppmerksomhet og du føler deg litt bortglemt. Tenk på at du ikke alltid trenger å være i fokus. Du er den personen som han/hun bryr seg mest om, så uroe deg ikke så mye og sørg heller for å ha det gøy på egenhånd.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir full av liv, og den blir både hendelsesrik og herlig. Du gjør ting du ikke trodde du skulle våge å gjøre og du nyter å kunne utfordre deg selv. Væren gir deg både mot, eventyrlyst og en en herlig driv. Det blir en veldig sen kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Mandagen byr på et ganske så morsomt problem. Det handler egentlig om et valg som åpenbart gir deg fordeler uansett hvilken vei du velger å gå. Det er ikke ofte du stilles ovenfor denne typen positive forandringer. På kvelden vil du gjerne feire med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Idag har du det skikkelig gøy. Du skyver alle tanker om fremtiden unna for en stund. For deg handler mandagen om fellesskap, eventyr og innovative ideer. Idag sjarmerer du alle du møter og du føler deg omsvermet og populær. Kvelden kan by på en følelsesmessig storm.

Powered by Labrador CMS