horoskop

Dagens horoskop: Mandag 3. juli 

Slik blir din mandag. 

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen vil du mye og du starter dagen med en ganske så ambisiøs holdning. Det kan hende du ikke har tid til å krysse av alt på listen din i løpet av dagen, noe som gjør at du blir irritert på deg selv, men kan det være at du setter for høye krav til deg selv? Prøv å ikke stresse og husk at å hoppe over måltider ikke hjelper for noen. 

Tyren 20/4-20/5

I dag jobber du kanskje med ganske så nye kollegaer eller finne deg selv i et nytt miljø. Dette blir en dag hvor du setter klare rutiner og får folk til å forstå hvordan du tenker og hva det er du ønsker å oppnå. Det blir en god, men ganske så intens start på uka.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du uvanlig sliten og trøtt. Helgen tappet deg for energi, men du prøver å holde tempoet oppe fordi du har så mange planer i dag. Dessverre ser det ut til at du ikke kommer til å gjennomføre alt du ser for deg. Lytt til kroppen din, hvis den trenger å hvile så bør du ikke tvinge deg selv til å være for aktiv.

Krepsen 21/6-22/7

Nøkkelordet for dagen i dag, er ambisjon. Du vil vise hva du kan og du har mange ideer enten du jobber eller har fri. I dag er du tidlig oppe og sent i seng. Du bryr deg ikke om hvor lang tid prosjektene dine tar, det viktigste for deg er å få det gjort. Det blir en interessant start på uken.

Løven 23/7-22/8

I dag vil  ha orden i sakene, noe som er ganske så uvanlig for den litt uforsiktige Løven. Med fullmåne i Steinbukken blir du mer strukturert og ambisiøs, spesielt om du er på jobb denne uka. Dagen handler om å gjøre ting på riktig måte, som i dine øyne betyr å gjøre det på din måte.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er veldig nøye i alt du gjør i dag, noe som riktignok ikke er så uvanlig for Jomfruen. Det som skiller seg ut er at du bare vil gjøre ting på din måte og at du trekker deg tilbake hver gang noen protesterer. I dag er du ikke flink til å gå på akkord, men du leverer. Kvelden handler om å skjemme deg selv bort.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du sterk, bestemt og veldig fokusert. Du har ingen problemer med å bestemme deg, noe som vanligvis er din akilleshæl. Dagen handler om å drive ideer og lage fungerende systemer, enten hjemme eller på jobb. Kvelden blir lett og sosial.

Skorpionen 23/10-21/11

Akkurat nå står du overfor et stort valg, men du har ikke så mange fakta som du ønsker for å ta en avgjørelse. I dette tilfellet har du ikke noe valg, du må bestemme deg, ellers går du glipp av en verdifull mulighet. Her gjelder det å tørre å spille med høye odds.

Skytten 22/11-21/12

I dag har du mange baller i luften samtidig og for deg er den beste taktikken å bare takle det du planlegger uten å tenke for mye. Ettermiddagen kan bli annerledes om du våger å være litt mer spontan. En venn fra fortiden tar plutselig kontakt.

Steinbukken 22/12-19/1

Idag løser du problemer på en konkret og praktisk måte. Du er i ditt rette element og din sjef eller mentor vil bli overrasket over drivkraften du har. Du får ekstra energi av at fullmånen går inn i ditt tegn i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Om du jobber denne uka, bruker du store del av dagen på å flørte med kolleger eller forretningsbekjente som kan være både sta og vanskelig å sjarmere. Har du fri kan det være en bekjent som trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du overrasket av en venn du ikke har hørt fra på mange år. Denne personen tar plutselig kontakt og du mistenker at det er mer med dette enn bare at han/hun har savnet deg. Kvelden handler om å hjelpe en viss person. 

Powered by Labrador CMS