Dagens Horoskop: Mandag 3. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag blir litt annerledes enn forrige uke. Jobb begynner å komme i gang igjen mer og mer og det forventes at du gjør en innsats. Du har ingenting imot å slite hardt, men du kunne kanskje ønske arbeidsfordeling var litt annerledes.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig mandag, til tross for at det finnes en hel del å gjøre. Du tar en ting om gangen hva gjelder et prosjekt du holder på med. Det finnes latskap i tegnet ditt, som gjør at du hverken vil eller kan stresse i dag.

Tvillingene 21/5-20/6

Du står ovenfor et mindre, men allikevel en ganske så viktig beslutning i dag. Du bør ikke haste gjennom det, men heller overveie både fordelene og ulempene nøye. Selv om det er snakk om en liten beslutning, kan det påvirke fremtiden din.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir ikke helt som du hadde sett for deg i dag. Du blir nesten fysisk ille av å være sammen med en person, men samtidig hindrer stoltheten din deg fra å prøve å bli venner igjen. Situasjonen kommer bare til å forverre seg om du ikke svelger stoltheten din.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske interessant innledning på uka. Du får høre sladder som kan hjelpe deg når du begynner å virkeliggjøre din store plan. Hittil har det mer handlet om å legge opp ulike strategier, men nå er du klar for å teste ut hvordan ideene dine fungerer i virkeligheten.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes noe bestemt og en drivkraft i tegnet ditt i dag. Du synes både privatlivet ditt og jobb går veldig sakte fremover og du vil se forandringer så fort som mulig. Kvelden blir herlig.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes ingen bra måte å droppe en nyhet som du har gått og bært på en stund. Det er bare å la bomben falle og så la dine nære og kjære få smelte inn denne informasjonen i ro og mak. Visse prosesser vinner man ingenting på å stresse fram.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir annerledes, men lærerik. Du prøver å tenne på grenser mellom det som er tillat og det som føles tabubelagt. For deg er det viktig å ikke hele tiden anpasse seg etter samfunnet normer, men bygge livet rundt hva du selv anser som rett og galt.

Skytten 22/11-21/12

Du har dårlig arbeidsmoral i dag og det gjør at du ikke presterer like bra som du burde. Du må prøve å være nøye og ikke slurve, selv om du gjør ting du egentlig synes er både meningsløse og kjedelige. I dette tilfellet er det ikke du som avgjør verdien av den jobben du gjør.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen blir ikke helt som du hadde trodd den skulle bli, men den går fort og du har det gøy. I dag kreves enda mer av deg enn hva det gjorde forrige uke, men du er uthvilt etter helgen og har en masse energi. I dag fortsetter du å flørte, dog litt diskret. Du vil ikke vekke oppmerksomhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om en utflukt og om et projekt. Du vil rekke å få til både nyttige gjøremål og morsomme ting i dag. Det kan hende du må svare på mail eller kommunisere med arbeidsplassen din om du har ferie, ellers er det et hjemmeprosjekt som opptar mye av tiden din i dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du er veldig seriøs når du forteller om en beslutning du har kommet frem til. Familien din synes kanskje ikke det er like viktig som du synes det er, men de spiller allikevel med og tar deg på alvor når du legger frem forslaget ditt.

Powered by Labrador CMS