Dagens Horoskop: Mandag 29. Juli

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag følger du strømmen og det er deilig å slippe å ta beslutninger. Væren er ofte den som styrer, så å få være passiv for en gangs skyld er luksus for din del. I løpet av dagen passer du på å finne frem litt mer informasjon om noe sladder du har hørt.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir intensiv, det er mye å gjøre men samtidig har du det gøy og du lar kreativiteten din flyte. Det blir en bra dag hvor fokuset blir på å ha mange baller i luften samtidig, med minst mulig anstrengelser.

Tvillingene 21/5-20/6

Iblant må man ta tyren ved hornene og idag er en slik dag hvor du ikke har annet valg enn å konfrontere en av dine verste redsler. Til tross for denne utfordringen, blir dagen morsom og veldig intensiv. Kvelden handler om kjærlighet.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt overlegen denne mandagen. Det er så mange som er borte så du har ikke helt noen du vil omgås med og det er tøft for den ellers sosiale Krepsen. I løpet av dagen får du sjansen til å rette opp en misforståelse innen den blir enda verre.

Løven 23/7-22/8

Du innser at du må prøve litt mer om du skal få ønskene dine oppfylt. Den personen du vil sjarmere er ganske så vanskelig å komme nære. I det ene øyeblikket er han/hun åpen og glad mens i neste sekund så drar han/hun seg unna og vil være i fred. Dette er en utfordring som burde passe en Løve.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil ikke skape en konflikt innad i familien, derfor holder du meningene dine for deg selv. Det handler om at du føler at ferien tærer på ulike relasjoner ettersom man er så tett oppå hverandre hele tiden. Ikveld venter en overraskelse.

Vekten 23/9-22/10

Du holder deg ganske så rolig, til tross for at du står foran en test eller utfordring av noe salg. Selv om du vet det kommer til å bli vanskelig, sørger du for å ikke miste fatningen og heller fokusere på det som er bra istedenfor. Denne typen utfordringer er bra for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt urolig for at ting ikke skal gå som planlagt idag. Det er mange parametere som du ikke kan påvirke og det gjør deg delvis handlingslammet. Prøv å finne et alternativ som er mer fleksibelt enn det du tester ut akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Du er irritert på partneren din eller en venn fordi du synes han/hun prioriterer andre enn deg. Du er en person som krever ekstremt mye oppmerksomhet, spesielt når du er nyforelsket. Du kan ikke forstå hvordan man skal tenke på noe annet enn den personen man bryr seg om.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen idag blir morsom og utfordrende på en og samme tid. Du blir tvunget til å tenke nytt og teste nye teknikker, noe som gjør at du utvikles enormt mye. Idag kommer du en person nærmere enn du noensinne har gjort før.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er fornøyd med det valget du har gjort Selv om det kommer til å koste en del, så innser du fort at det er verdt hver eneste krone. I løpet av dagen får du en del praktiske ting avklart. Kvelden blir koselig med mye god mat.

Fiskene 19/2-20/3

Idag er du ivrig på å komme igang, det kan være en reise eller en kortere utflykt. Du føler at du har behov for distanse fra en viss person og at du må få mulighet for å tenke over hva du vil. Slik det er nå, blir du forvirret over dine egne følelser og av situasjonen i sin helhet.

Powered by Labrador CMS