Dagens Horoskop: Mandag 29. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir ganske utfordrende, men du føler deg allikevel forberedt på det, så det kommer ikke som noen overraskelse. I løpet av dagen prater du en hel del med en kollega om et fremtidsvalg som berører dere begge.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som liker å jobbe på uten noen forstyrrelser, men akkurat idag er det mye som skjer så du får finner deg i å bli avbrutt. Se det fra den positive siden, avbrytelsene handler om noe som kan forandre mye for deg på jobb og alt er positivt.

Tvillingene 21/5-20/6

Idag starter du på en del prosjekter som kommer til å løpe på hele sommeren. Du føler en utfordring til å få logistikken til å fungere, men takket være innovative kolleger så lykkes dere med å komme opp med smarte og tidsbesparende løsninger på hverdagslige problemer.

Krepsen 21/6-22/7

Denne mandagen blir koselig. Du omgås mye med en kollega som alltid får deg i godt humør. Det er noe med denne personen som lysner opp dagen din og som får selv de kjedeligste oppgavene til å bli okey. Dere planlegger en fest, utekveld eller middag sammen.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sjalu, men du vil allikevel ikke innrømme det ovenfor deg selv, spesielt ikke om du er singel. Det finnes en person som du tenker mye på, men du vet ikke helt hva du skal gjøre for å fange denne personens interesse. Dere hadde en fling tidligere, så det bør finnes en mulighet for å blåse liv i den tiltrekningen dere har til hverandre.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen idag handler om motsatte krefter, om det positive og negative, det fremadstormende og det stagnerende. Du må prøve å finne en balanse, det er først når du har den riktige balansen at du kan begynne å jobbe med helheten. Dette har først og fremst med jobben din å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av mandagen våger du å være litt annerledes. Du har oppdaget at det blir satt pris på å ta egne initiativ og å våge å være litt frekk. Sjefene dine liker din måte å tenke på fordi det er så ulikt deres måte å jobbe på. Det er behov for en person med nye tanker.

Skorpionen 23/10-21-11

Iblant kan du være litt vel egosentrisk og det er du idag. Du tar en beslutning som gjelder flere, men som i første omgang gagner deg. Du forsvarer deg med at du ofte er den som stiller og at du fortjener denne fordelen.

Skytten 22/11-21/12

Du er så sint på en venn uten at han/hun egentlig har gjort noe. Det handler om at du føler at han/hun konkurrerer med deg og at han/hun alltid lykkes med det du ikke klarer. Om du tenker etter så handler dette problemet mer om deg selv og din holdning, enn om at din venn gjør feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Du merker at noen av vennene dine drar seg unna deg og prater bak din rygg. Selvsagt blir du litt såret, men du vet at dette bare er midlertidig og at det trolig kommer til å være over neste uke. En kollega flørter veldig mye med deg og du lurer på hva han/hun er ute etter.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne mandagen handler om å ta initiativ og om å vise at du kan være banebrytende. Det finnes kolleger som ofte setter deg i vanskelige situasjoner på grunn av at han/hun sykemelder seg eller kommer for sent, du må løse problemet nå innen det blir helt uholdbart.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen idag blir merkelig. Det finnes en kollega som du har en veldig underlig relasjon til og du er klar over gnistene som er mellom dere, uansett om dere jobber bra sammen eller ikke. Du vet ikke hvorfor han/hun alltid lykkes med å trigge deg.

Powered by Labrador CMS