Dagens Horoskop: Mandag 28. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å gjøre det riktige, men ingenting føles helt som det skal. Akkurat nå har du en negativ påvirkning fra Månen som kan gjøre at mye føles som motgang. Dette er en påvirkning som ikke vil holde seg i tegnet ditt spesielt lenge, så det er bare å bite tennene sammen og holde ut.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å fokusere. Det blir innledningsvis en stressende dag. men etter en stund lykkes du med å få kontroll over hva det er du skal gjøre og da føles alt litt bedre. Dagen kan inneholde en del fysiske anstrengelser, så du kommer til å sove godt om natten.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en del ting som ikke fungerer som du vil at de skal. Først og fremst handler det om kommunikasjon mellom deg og en eldre slektning. Det blir ofte at dere prater forbi hverandre heller enn med hverandre, og det skaper misforståelser.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en morsom, og ganske livlig innledning på uka. Mye skjer, så det gjelder å henge med i svingene. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å være kreativ. Kvelden handler om å røre på seg.

Løven 23/7-22/8

Det blir en spennende innledning på uka, der du får sjansen til å gjøre litt som du vil. Du setter pris på frihet under ansvar, mer enn mange andre stjernetegn. Du trives best når du slipper å bli fortalt hva det er du må gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har en masse ulike ting på gang og det gjør at du har mange baller i luften samtidig. Du misliker å måtte hoppe fra prosjekt til prosjekt. Jordtegn fungerer best om de kan få fokusere på en ting om gangen, men i dag får du øvd på å gjøre mange ting på en gang.

Vekten 23/9-22/10r

Det finnes ulike måter å møte denne mandagen på, det beste er om du er åpen for forandringer og ser positivt på nye arbeidsoppgaver. Om du er engstelig for at du ikke klarer de oppgavene sjefen din gir deg, bør du tenke at han/hun stoler på deg og at du er i stand til å gjøre den jobben du er blitt satt til å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes en usikkerhet i i tegnet ditt på begynnelsen av dagen, som avtar etterhvert. Når du vel har kommet deg inn i rutinene dine, innser du at du sitter på mer kunnskap enn du først trodde. Det blir en morsom, utfordrende og annerledes start på uka.

Skytten 22/11-21/12

Det blir full fart allerede fra start denne mandagen og det gjelder å være uthvilt om du skal klare å henge med i svingene. Du pleier å ha vanskelig for å sove på søndager og det påvirker som oftest den starten du får på mandagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen er du trøtt og litt grinete. Du har hatt en morsom, men samtidig tøff helg og du føler at du ikke har fått hvilt helt ut. Kvelden handler om å fokusere på noe du elsker å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes mange ting som du må bli klar med både på jobb og hjemme, så det gjelder å holde et høyt tempo hele dagen. Om kvelden er du trøtt og du vil egentlig bare hvile, men du tvinger deg selv til å gjøre klart visse ting innen du kan slappe av.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant og variert dag der du får mulighet for å vise frem dine kunnskaper. I løpet av dagen utvikles du veldig mye og du nyter den oppmerksomheten du får av en viss person.

Powered by Labrador CMS