Dagens Horoskop: Mandag 27. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen i dag handler om mer enn bare deg selv i dag. Det er på tide å vise hvor uselvisk og medfølende du kan være. For deg kan det være vanskelig å stille om og tenke på noe annet enn seg selv, ettersom Væren i bunn og grunn er ganske selvsentrert, men på en bra måte.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om deg og din familie. På jobb flyter det meste på og du synes det er skjønt å slippe og stresse. Du sørger for å få unna det som er nødvendig å få gjort og du blir fornøyd med resultatet. I løpet av dagen unner du deg selv noe spesielt.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er lettere å si nei når man vet at man blir utnyttet, og det blir du i dag. Uansett hvor hyggelig og snill vennen din ser ut til å være, så lar du deg ikke lure. Du vet at han/hun har en agenda som går ut på å være koselig for vinningens skyld og det er du så lei av.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes noe genuint og trofast over tegnet ditt i dag, som viser seg ekstra mye akkurat nå. Du har vært sammen med en venn som du har innsett at betyr veldig mye for deg. Gamle følelser våkner til liv igjen og nå grubler du over hvordan du skal kunne vri klokken tilbake.

Løven 23/7-22/8

I dag innser du at noe som skjedde i helgen, gjorde deg sjalu. Det kan være at den personen du er tiltrukket av ikke ga deg den oppmerksomheten du hadde håpet på. Tenk etter, viste du at du liker denne personen eller lekte du "hard to get"?

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om å være passe aktiv, uten å stresse for mye. Du har mye å gjøre, men du vet også at stress sjeldent er mer effektivt, ettersom du ofte slurver og gjør ting halvveis når du føler deg presset.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen starter med en del overraskende informasjon som både kan være positiv eller negativ, avhengig av hvem det gjelder. I løpet av dagen prøver du å være litt mer fleksibel enn du pleier å være. Du innser at du tjener på å være mer åpen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å håndtere din nåværende situasjon. Det er ikke så enkelt å be om hjelp, spesielt ikke for en stolt Skorpion, men iblant er det bra å kunne vise seg sårbar. Kvelden handler om å ordne ting til hjemmet.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du skikkelig forbanna på en venn, slektning eller partner. I løpet av helgen ble du helt ignorert og du synes at dere to har glidd lenger og lenger fra hverandre den siste tiden. Du vil finne ut av problemet, men denne personen har sluttet seg helt inne.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en veldig koselig mandag der du tar vare på deg selv og skjemmer bort deg selv litt ekstra. Denne dagen vil du at alt skal være på topp. Du nyter en god frokost og tar gjerne en sovemorgen om det er mulig. I løpet av kvelden får du skryt for en innsats du har gjort.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å vise at du er misfornøyd med en kollega som nok en gang gjør en alvorlig feil. Du må være bestemt, men allikevel ærlig og oppriktig mot denne personen. Det går ikke å pakke inn sannheten i bomull.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du så mye, men du vet ikke hvordan du skal klare å formidle følelsene dine, fordi det føles så tabu. Det handler om en gammel flamme som plutselig våkner til liv igjen. Det skjedde noe i helgen som fikk fart på følelsene dine igjen.

Powered by Labrador CMS