Dagens Horoskop: Mandag 26. Oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen begynner ganske så harmonisk. Du har ting planlagt, men det er ingenting som er krevende eller tøft. I dag grubler du mye over en konflikt mellom to av dine nærmeste venner. Du. vil så gjerne hjelpe, men vet ikke hvordan du skal kunne megle i denne konflikten.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv mandag, men samtidig har du det ganske så bra. Du får hjelp når du har behov for det og klarer å fokusere på å få ting gjort. Litt skryt fra en sjef gjør deg glad. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar tak i et prosjekt som må gjøres, men som du synes er veldig kjedelig. Du kan ha vanskelig for å være disiplinert og tvinger deg selv til å gjøre ting du ikke liker, bare for at du må. I dag får du et knuff i riktig retning fra en kollega.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg litt mer håpefull ovenfor denne uka. Du har tatt kontakt med en venn du har savnet veldig, og til tross for at det kanskje ikke er det samme som før, har du innsett at følelsene dine ikke har blitt mindre, snarere tvert om.

Løven 23/7-22/8

Det finnes mye morro og glede i horoskopet ditt akkurat nå. Du vil gjøre så mye, men vennene dine har ikke helt den samme energien som du har. Du får en forsterket energi fra solen akkurat nå og det hjelper deg med å komme igjennom denne mørke tiden.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en bra innledning på uka. Du har mange morsomme oppgaver foran deg og du liker virkelig denne typen utfordringer. I løpet av dagen får du høre litt morsom sladder. Du føler at livet leker og at du har det skikkelig bra.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes et sinne og en frustrasjon i tegnet ditt akkurat nå og det er noe man ikke ser så ofte hos Vekten. Du føler deg innestengt og rastløs, noe som er den underliggende årsaken til ditt dårlige humør. Prøv å se det positive i den situasjonen du befinner deg i.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å be om unnskyldning til en slektning du har såret ved en feil. Han/hun er veldig følsom akkurat nå og det kan hende du er litt vel hard når du sier hva du mener. Prøv å finne en balanse i din måte å uttrykke deg på som fungerer for dere begge.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om dårlige unnskyldninger og at du blir veldig skuffet over en venn som nok en gang avlyser. Du har gitt denne personen så mange sjanser og du vet at du kommer til å gi han/henne så mange flere, men det hindrer deg ikke i å bli oppgitt over hvordan han/hun oppfører seg.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en ganske koselig og tidlig mandag for din del. Du gjør noe som bryter med dine vante rutiner og du treffer en person som du ikke får mulighet til å se så ofte som du kunne ønske. Kvelden handler om sterke følelser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å ta tak i denne mandagen. Det handler om ting du burde gjort for lenge siden, men som av en eller annen grunn har blitt liggende. Iblant kan du være ganske så glemsk, spesielt om det handler om ting du synes er litt kjedelig.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen prøver du å unngå å treffe en person som begynner å gå deg på nervene. Dere er nære og derfor kan det være vanskelig å komme med en unnskyldning som virker troverdig. Egentlig burde du rense luften mellom dere, men du orker ikke mer drama akkurat nå.

Powered by Labrador CMS