horoskop

Dagens horoskop: Mandag 26. desember

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er litt nysgjerrig på et løst rykte du har hørt, men det viser seg å være mye vanskeligere å få fakta enn du trodde det ville være. Kanskje du burde innse at denne hemmeligheten er ikke ment for dine ører. Kvelden vil være fysisk aktiv.

Tyren 20/4-20/5

Du trekker deg litt bort for å være alene i dag. Selv om du jobber, passer du på å holde deg for deg selv. Det er mange tanker som går gjennom hodet ditt akkurat nå og du trenger tid til å tenke. Kvelden handler om rutiner og om planlegging for nyttår.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er litt sta på morgenen i dag og det viser seg ikke minst på måten du håndterer en konflikt som oppstår tidlig på dagen. Vennen din har opparbeidet en ganske kraftig irritasjon mot deg mens du fortsatt sliter med å forstå hva det er som skjer.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å gå fremover og ikke se tilbake. Det kan være vanskelig fordi det forventes at du legger igjen mange av tingene du har kjært, men samtidig vet du at dette er den eneste veien for deg å gå.

Løven 23/7-22/8

Du er optimistisk i dag, og det er hovedsakelig på grunn av gode nyheter. Du har endelig fått en av dine ambisjoner for i år realisert og det føles betydelig bedre enn du våget å håpe på. Du er ikke bare glad og fornøyd, du er også veldig stolt av

deg selv.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag tar du store risikoer, men samtidig vet du at det er den eneste måten hvis du vil nå et bestemt mål. Du har tidligere prøvd å spille med sikre kort, men det viste seg å gi et ganske middelmådig resultat. Nå leter du etter storgevinsten og da må du

ta en risiko.

Vekten 23/9-22/10

Du tar sjansen i dag, og du gjør det for å kunne holde tritt med en kollega eller venn beveger seg fremover i en utrolig hastighet. Din kollega/venn er veldig ambisiøs og det gir deg dårlig samvittighet. Du vil vise at du kan være like målrettet som denne personen.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen byr på fysiske utfordringer og uteaktiviteter. Det blir en morsom vinterdag hvor frisk luft og trening står på agendaen. I dag tar du kontakt med en venn du ikke har sett på lenge, vedkommende sitter på svar du virkelig vil ha.

Skytten 22/11-21/12

Det er en forvirring og en usikkerhet i deg som ikke var der før. Det handler hovedsakelig om dine private forhold. Hvis du har en partner, kan du være på grensen til å begynne å tvile på forholdet ditt. Der du trenger er noen du kan snakke med.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du det med ro. Du trenger å få gjort noen ting, men du trenger ikke stresse. I dag benytter du anledningen til å være sosial med en kollega eller venn. Det sprudler rundt deg og ingen kan motstå sjarmen din.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag tar du det med ro og henger med vennene dine. Det blir en fin dag der du tar ting som de kommer. Kvelden blir kort, men interessant. Du planlegger en tur til våren sammen med en venn eller partner.

Fiskene 19/2-20/3

I dag tar du ingen risiko. Du vil virkelig ikke mislykkes og derfor er du veldig nøyaktig fra starten. Et konsept som viser seg å være ganske vellykket. Kvelden handler om en ung slektning og deres ganske forhastede og lite gjennomtenkte avgjørelse.

Powered by Labrador CMS