Dagens Horoskop: Mandag 26. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idag kommer det til å kreves at du samarbeid og tenker litt annerledes. Det blir en givende dag hvor du får mulighet for å utvide horisontene dine litt, samtidig som du prøver å bryte opp grupperinger og skape et bedre fellesskap på jobb.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å tenke utenfor boksen og å våge det lille ekstra. Det blir en dag hvor du kan være kreativ og bygge ting fra begynnelsen av. Mandagen handler om å se sine begrensninger innen visse områder og å innrømme for seg selv at det er lov å være svak.

Tvillingene 21/5-20/6

Du venter på en beskjed, men du vet ikke når du kan forvente deg å få beskjeden. Det gjør deg frustrert å ikke vite, samtidig som det kan være nyttig for deg å øve deg på den edle kunsten det er å ha tålmodighet. I løpet av ettermiddagen kan en venn trenge din hjelp.

Krepsen 21/6-2./7

Du vegrer deg fra å si sannheten til en slektning. Han/hun har allerede egne bekymringer, så det siste han/hun trenger, er å uroe seg for deg. Selv om det er omtenksomt av deg å tenke på denne personen, bør du helle tenke på deg selv og det faktum at du har behov for å dele tankene dine med noen du stoler på.

Løven 23/7-22/8

I dag tar du tak i ting som er praktiske. Det kan handle om å utvikle ideer eller å utforme et budsjett på et prosjekt du jobber med. En sjef holder øye med deg med stigende nysgjerrighet.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er på ukjent grunn idag, så ta det forsiktig. Du vet ikke hvor grensen for hva du klarer går, så det finnes en risiko for at du tar på deg for mye ansvar. Kvelden handler om å gi og ta. Du vet hva du vil når det kommer til dine private relasjoner.

Vekten 23/9-22/10

Idag slår du ned på en kollega som prøver å tenke innovativt. Du merker at han/hun blir såret over kritikken din, samtidig vil du ikke at han/hun skal fortsette å legge ned arbeid på noe som åpenbart aldri kommer til å fungere.

Skorpionen 23/10-21-11

Du klarer ikke helt å uttrykke deg på riktig måte i dag. Du har mye du vil ha sagt, så det finnes en risiko for at det blir utydelig og at du mister poengene dine. Det beste du kan gjøre er å skrive ned det viktigste, slik at du får med deg det mest vesentlige i din fremførelse.

Skytten 22/11-21/12

Idag holder du deg litt for deg selv. Du har behov for å tenke. Noe har skjedd som gjør deg frustrert, men som du ikke kan påvirke. Du får høre om en endring på jobb og denne forandringen gjør deg ikke glad.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen tenner på din måte å tenke på og du synes det er gøy med en utfordring. Du får lære å kjenne en ny person og du merker at dere klikker bra. I løpet av dagen får du også nyheter som har med en gammel bekjent å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er ikke alltid lett å være rettferdig og det merker du idag. Du havner i en situasjon hvor du tvinges til å velge mellom to kolleger du liker godt. Du føler at du må prøve å være upartisk, samtidig som du vet at du egentlig foretrekker den ene personen.

Fiskene 19/2-20/3

Du bestemmer deg for å prøve å forandre noe som har med din hverdag å gjøre. Det kan være å bytte arbeidsoppgaver, bytte gruppe i et samarbeid eller kanskje noe så drastisk som å bytte jobb. Du vet hva du vil og du viser et for deg uvanlig driv for å komme deg dit.

Powered by Labrador CMS