Dagens Horoskop: Mandag 25. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir morsom og nye utfordringer og arbeidskolleger venter. Det blir en dag hvor du kan briljere med kunnskaper innen et visst område. Du føler deg sikrere på deg selv og utstråler sjarm og selvtillit.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen prøver du å hjelpe en kollega som sitter fast. Du ser at denne personen har det vanskelig, men samtidig vet du at du ikke kan gå inn og ta over denne personens arbeidsoppgaver, for da lærer han/hun ingenting. Du kan gi en knuff i riktig retning, men ikke noe mer.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag prøver du helt enkelt å holde deg våken. Du er så trøtt hele dagen. Du har vanskelig for å sove om kvelden, fordi det er så mange tanker som farer rundt i hodet på deg, i tillegg til at det mørke været utenfor skaper en ond sirkel av trøtthet for deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag føler du deg uvanlig pigg og entusiastisk. Du har masse energi fra helgen og føler deg litt forelsket, selv om det er det siste du vil innrømme til noen. Kvelden handler om å fortsette å pleie den forelskelsen som har oppstått i løpet av helgen.

Løven 23/7-22/8

Du er i dårlig humør i dag og det kan være fordi det er mandag. Du har veldig vanskelig for å starte på en ny uke. Du har behov for et par dager for å vende deg til vante rutiner og tidlige morgener. I løpet av dagen får du et kompliment som lysner opp den triste mandagen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er redd for å tråkke en kollega på tærne. Denne personen blir lett fornærmet for tiden og du vil ikke at han/hun skal bli sint på deg. I løpet av dagen tar du en titt på økonomien din, du sparer til noe spesielt og det kommer til å bli dyrt.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen blir en passe rolig start på en intensiv uke. Du kan se på det som en stille ro før stormen, så det gjelder å samle energi i dag og lade opp batteriene for resten av uka både emosjonelt og fysisk. En nyhet får deg til å løfte på øyenbrynene.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt distré i dag og det er på grunn av et privat problem som opptar tankene dine. Her gjelder det å prøve å riste av seg privatlivet i løpet av arbeidstiden og heller fokusere på det du får betalt for å gjøre.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et strålende humør i dag og sjarmen og utstrålingen din vekker en hel del følelser i dine omgivelser. I dag kan det hende at mer enn én kollega flørter med deg og da gjelder det å sende riktige signaler tilbake, ellers kommer du til å havne i knipe.

Steinbukken 22/12-19/1

Etter en magisk helg er det vanskelig å lande, men du lykkes ganske bra i dag. Helgen har på sett og vis vært en avslutning på hele høsten, så vis at du nå kan begynne å planlegge for neste vår igjen. I løpet av dagen tar en kollega kontakt med deg og du blir litt overrasket over denne personens oppmerksomhet.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler deg litt utenfor i den gruppa du burde tilhøre på jobb. Det kan være din rolle på jobb eller alderen din som gjør at du ikke helt passer inn og at det blir en litt ubekvem stillhet når du kommer inn i rommet. Her gjelder det å finne en måte å bryte isen på.

Fiskene 19/2-20/3

Denne mandagen prøver du å overtale deg selv om at alt er bra og at du er fornøyd med livet, selv om du innerst inne vet at det ikke er helt sant. Det finnes en rastløshet inni deg og et savn som du ikke vil erkjenne for deg selv. Du må begynne med å være ærlig mot deg selv.

Powered by Labrador CMS