Dagens Horoskop: Mandag 25. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
I dag vil du unne deg litt skikkelig luksus. Det er lenge siden du skjemte bort deg selv på denne måten og du fortjener virkelig å bli litt bortskjemt. Om ettermiddagen kan du få gode nyheter som har med en hobby å gjøre.
Tyren 20/4-20/5
Dagen i dag handler om å være fokusert, for du har en del du må rekke, spesielt på morgenen. Om ettermiddagen blir det roligere og du kan med fordel bruke dagen på en hobby.
Tvillingene 21/5-20/6
Du må ikke bli irritert på en person bare fordi han/hun ikke forstår hva du mener. Du kan være veldig kjapp i din tankeprosess iblant og det gjør det litt vanskelig for utenforstående å henge med på dine ideer. Kvelden blir passe aktiv og veldig koselig.
Krepsen 21/6-22/7
I dag famler du litt i mørket når det kommer til visse oppgaver. Det handler mer om at du virkelig vil enn at du ikke kan og når du ikke vil, så går all informasjon inn gjennom det ene øret og ut gjennom det andre. Kvelden blir veldig annerledes.
Løven 23/7-22/8
Du må ta et valg og det er ikke så lett når man ikke vil. Det valget du står ovenfor kommer til å gjøre litt vondt, hva enn du tenker. Det handler om å slippe taket på en drøm for å kunne oppnå en annen. Iblant kan livet være komplisert.
Jomfruen 23/8-22/9
Du spør litt rundt for å få tak på mer informasjon, men det er ikke like enkelt som du hadde håpet på. Det du vil vite, er det ikke så mange som vil prate høyt om. Her gjelder det å benytte seg av sjarmen sin.
Vekten 23/9-22/10
Du har en del å gjøre denne mandagen, men ingenting du ikke blir ferdig med om du bare fokuserer litt. Problemet ditt er at fokuset ikke er på topp akkurat nå. Tankene dine har en tendens til å vandre avgårde hele tiden.
Skorpionen 23/10-21-11
Dagen i dag handler om å være kreativ og utnytte din evne til å skape. Du er veldig oppfinnsom akkurat nå og du nyter virkelig å kunne virkeliggjøre en idé til noe du kan jobbe med rent praktisk.
Skytten 22/11-21/12
Du får en del å gjøre denne mandagen, så det gjelder å holde et høyt tempo. Du har litt vanskelig for å fokusere akkurat nå, for det er så mange tanker som farer rundt i hodet på deg akkurat nå. Mange av tankene dine har med fremtiden å gjøre.
Steinbukken 22/12-19/1
Mandagen blir ganske så slitsom, men på en bra måte. Du liker å ha mye å gjøre så lenge du føler at du har kontroll og det har du akkurat nå. Du får gode nyheter denne dagen og det at en spesiell venn vil treffe deg, gjør deg ekstra glad.
Vannmannen 20/1-18/2
Du er en person som kan være veldig praktisk om du vil og i dag har du helt og holdent fokus på å få ting gjort. Det blir en bra dag som gir et herlig resultat. Kvelden blir litt vel aktiv for din del.
Fiskene 19/2-20/3
I dag vil du vise en venn hvor mye han/hun betyr for deg og det gjør du på en litt merkelig måte. En del av Fiskens uimotståelige sjarm, er at du aldri gjør ting som forventet. Du liker å overraske og du kan være veldig romantisk.
Powered by Labrador CMS