Dagens Horoskop: Mandag 25. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det finnes muligheter for at du får gjøre noe du liker godt denne mandagen. Det kan handle om en hobby, om spesielle arbeidsoppgaver eller om et kurs av noe slag. Det blir en bra innledning på uka.

Tyren 20/4-20/5

Du er stresset denne mandagen. Det er mye du skal rekke idag og det kan være det er litt lite folk på jobb. Har du fri, blir dette en betydelig roligere dag hvor fokuset ligger på venner og familie. Kvelden handler om aktive valg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å si nei til en venn som hele tiden ber deg om en tjeneste. Du er lei av at denne personen utnytter mennesker uten å gi noe tilbake, samtidig er du en person som har vanskelig for å ikke bry seg om noen du ser på som en venn.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen idag handler om å fange de små øyeblikkene. Det blir en herlig dag der du rekker å gjøre masse. I løpet av mandagen får du mulighet for å gjøre et familiemedlem eller en slektning skikkelig glad. Du viser ømhet og omtanke utover det vanlige.

Løven 23/7-22/8

Akkurat nå har du mye på agendaen. Det blir en bra og aktiv dag der helse ser ut til å være et sentralt tema. I løpet av dagen møter du nye mennesker og du får en hel del interessante forslag og ideer som har med fremtiden å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag prøver du å fokusere på de små tingene. Du vet at det finnes noe større som har behov for din oppmerksomhet, men du har vanskeligheter for å bruke energien din på noe så omfattende, så du begynner i andre enden, med detaljene istedet.

Vekten 23/9-22/10

Du er rastløs denne mandagen. Du vil bort fra hjemmet, hverdagen og alle små intriger. Du orker ikke mer klagete familiemedlemmer eller sure kolleger. På kvelden går du gjerne ut med venner eller koser deg med en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å være effektiv uten å stresse. Det er mye som skal bli gjort men du vet at du ofte leverer dårligere om du er oppjaget. Idag handler det om å jobbe strukturert, lage lister og huke av punkt for punkt.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en hel del som kan gå skeis denne mandagen. Du har høye forventninger og da er risikoen for at virkeligheten ikke leverer på samme måte som visjonen. Prøv å senke forventningene dine litt, så blir det en morsommere dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er mye å gjøre denne mandagen. Du jobber bra og når nye høye resultater innen et visst område. Denne dagen handler også om å lære seg å kjenne nye mennesker, øve seg på språk og vise at du kan ta for deg i en større gruppe. På kvelden er det god mat og koselig selskap som gjelder.

Vannmannen 20/1-18/2

Idag er du på jobb i mange timer. Du vil rekke mye slik at du føler at du får en bra start på uka. Denne dagen mottar du morsomme nyheter fra en venn eller slektning. Kvelden handler om å forberede resten av uka.

Fiskene 19/2-20/3

Du er ikke så aktiv som du kunne være denne mandagen. Det har vært mye den siste tiden og du trenger tid til å fundere litt over livet. Det blir allikevel en bra dag der fokuset blir på å rekke ting fremfor å få gå god tid på ting.

Powered by Labrador CMS