Dagens horoskop: mandag 24. oktober

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir intens og byr på en del utfordringer. Du misliker sterkt å starte uken så stressende, men det er mange nye prosjekter som skal startes og du har en sentral rolle i mange av de. Kvelden handler om en hobby du gjerne vil forbedre deg i.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra mandag hvor du får mulighet til å gjøre det lille ekstra på jobb. De siste månedene har vært intense og gitt svært lite rom for den typen finesser du setter så stor pris på. Kvelden handler om en hemmelighet som du får høre ved et uhell.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar opp en gammel konflikt med en venn, og det får dere til å bli uenige. Hun trodde du rettet opp i denne uenigheten mellom dere for lenge siden, mens du føler at det er flere ting å si før alt er klart. Kvelden handler om en viktig beslutning.

Krepsen 21/6-22/7

Du er rask med å dømme nye mennesker akkurat nå, og det tar tid for deg å endre på dine synspunkter. Denne typen oppførsel fører til at du går glipp av interessante og nye bekjentskaper, bare fordi du føler at de ikke helt passer for deg.

Løven 23/7-22/8

I dag får du sjansen til å bevise noe både for deg selv og dine kollegaer. Du liker å kunne levere over all forventning, samtidig som det store presset gjør det hele litt skummelt. I dag får du støtte fra en uventet person. En ganske så ny kollega, som støtter dine beslutninger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tør mer enn vanligvis akkurat nå og det skyldes en positiv påvirkning fra blant annet solen. Du har mer energi i tegnet enn du vanligvis har på denne tiden av året, og det gir deg styrke til å starte nye prosjekter. Kvelden blir interessant og informativ.

Vekten 23/9-22/10

Du ser ut til å lære nye ting i dag. Du prøver kanskje ut nye oppgaver, tar en utdannelse eller bare studerer. Mye av denne dagen handler om å være åpen og om å prøve å se problemer ut fra andres perspektiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan bli fort irritert på folk som ikke hører på deg i dag. Du ønsker virkelig å bevise at dine synspunkter er viktig, selv i et litt mer langsiktig perspektiv, men for å gjøre det må du beholde oppmerksomheten til de rundt deg lenge nok til å få frem poenget ditt.

Skytten 22/11-21/12

Det er argumenter, drama og sterke følelser i horoskopet ditt. I dag er en slik dag hvor følelsene kan ta litt overhånd. Dette skyldes hovedsakelig at du er ganske sliten etter en intens helg, men det kan også handle om private konflikter som påvirker jobb.

Steinbukken 22/12-19/1

Å lytte er en god egenskap som du ikke alltid har. I dag prøver noen å formidle noe som er viktig for dem, men din manglende oppmerksomhet gjør at du bare hører hva vedkommende sier, du leser ingenting mellom linjene og det betyr at du går glipp av halve historien.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å være sterk selv når du føler deg svak. Akkurat nå vil du gjerne at noen andre skal ta roret en stund og bestemme litt mer om hvordan du skal handle. Du har hatt ansvar ikke bare for deg selv, men for andre mennesker også, og det tærer på deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du prøver å resonnere med en person som ikke er særlig flink til å lytte og det skaper en frustrasjon i deg. Konsentrasjonsproblemene hennes er ikke fordi hun synes du er uinteressant, det er på grunn av konflikter på jobben som ikke har noe med deg å gjøre.

Powered by Labrador CMS