Dagens Horoskop: Mandag 24. Mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du tilbake i den gamle tralten, og det føles både vemodig og velkjent på samme tid. Det handler om at du må være mindre sosial enn du har vært den siste tiden, noe du synes er kjedelig.

Tyren 20/4-20/5

Dagen går veldig fort, og det er mye å holde orden på akkurat nå, men lite som går så smidig som du hadde ønsket. I løpet av ettermiddagen får du positive tilbakemeldinger på et prosjekt. Dette gjør deg stolt og glad.

Tvillingene 21/5-20/6

Noen ganger har du altfor lite tålmodighet, og sånn er det i dag. Dersom du hadde hatt ork til å gjøre ting på nytt når det først ikke ble optimalt, kunne du levert fra deg et langt bedre resultat. Det handler om en kombinasjon av latskap og mangel på tålmodighet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er du veldig trøtt. Det som burde vært en rolig og avslappende helg, ble istedenfor en ganske intensiv, men morsom helg med sene kvelder. I løpet av ettermiddagen får du opp tempo til du skal reise hjem.

Løven 23/7-22/8

Du har vanskeligheter med å prate om følelser nå. Når Løven har det sånn er det ofte veldig intensivt rundt deg, og det gjør det vanskelig å formidle det du føler. Noen ganger kan en gest si mer enn tusen ord. Kanskje du skal vise hva du føler, fremfor å uttrykke det med ord.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir bra, men kanskje ikke fullt så bra som du hadde håpet på. Tempo på jobben har økt den siste tiden, og det gjelder også forventningene til deg. Du prøver å øke ditt eget tempo, men det er vanskelig ettersom du alltid gjør ditt beste. Dette gir lite rom for å øke innsatsen ytterlig.

Vekten 23/9-22/10

I dag blir du litt tatt på sengen av en person som gjør et ganske tafatt forsøk på å gi deg et kompliment. Du vet at denne personen mener godt, men noen ganger blir det bare feil. Kvelden handler om en form for idrett.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan oppleves som litt grinete akkurat nå, men det handler mer om at du er fokusert i dag, snarere enn irritert. Du må konsentrere deg på det du skal gjøre dersom du skal lykkes med dette prosjektet.

Skytten 22/11-21/12

Du sliter med å være ærlig mot en person ettersom du ikke vil såre hans/hennes følelser. Noen ganger er det okei å dra et hvit løgn, spesielt om dette er eneste utvei dersom du ikke vil såre noen med noe som ikke kan unngås.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du flere positive beskjeder som gjør deg veldig fornøyd. Det er spesielt den ene beskjeden som får deg i ekstra godt humør, ettersom den bekrefter at all tid og energi du har lagt ned i dette prosjektet faktisk lønner seg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du stresser for å få tid til noe du egentlig ikke burde stresse over. Du har god tid til å realisere dine idéer, men det gjelder å ligge i forkant slik at det ikke blir stress mot slutten.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av dagen vil du unngå å krangle med noen i familien, men denne personen har en tendens til å søke konflikter. Det blir et irritasjonsmoment for deg og din slektning. Kvelden handler om å gjøre noe for kun deg selv.

Powered by Labrador CMS