Dagens Horoskop: Mandag 24. Februar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en rolig innledning på uka, om du ikke henger etter med arbeidsoppgavene din, for da kan dagen bli stressende. I løpet av mandagen passer du på å teste ut en ny hobby eller sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Denne mandagen er det mye å gjøre og du fokuserer på å skape volum og kvantitet snarere enn å fikse med små detaljer. I løpet av dagen kan det oppstå en het diskusjon mellom deg og en kollega. Han/hun synes du byr for lite på deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Du uroer deg mye akkurat nå og det hjelper ikke akkurat på situasjonen. Du burde fokusere på det som skjer her og nå, og ikke ting som ligger langt frem i tid. Mandagen blir en bra dag hvor du er både kreativ og produktiv på én og samme tid.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir irritert når du merker at du har konkurranse om en viss persons oppmerksomhet. Du vil at denne personen bare skal være din, selv om du vet det er en smule egoistisk å tenke på den måten. Du er sjalu, selv om du ikke vil innrømme det ovenfor deg selv.

Løven 23/7-22/8

Dagen blir koselig, men ikke hendelsesrik. Om du vil ha en forandring, må den komme fra deg. Du er bortskjemt med at sjarmen din lokker mennesker til deg og du slipper å anstrenge deg for å omgås med venner. Det finnes én person som ikke er like fremoverlent, der er det du som må anstrenge deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen handler om vanskelige spørsmål og klare svar, som egentlig sier seg selv. Slik omstendighetene er akkurat nå, har du ikke så mange alternativer. Kvelden handler om å våge og å teste grenser.

Vekten 23/9-22/10

Du er i dårlig humør denne mandagen. Ikke nok med at du ikke liker mandager generelt, akkurat i dag tvinges du til å jobbe med en person som alltid går deg på nervene. Kvelden blir inspirerende og morsom.

Skorpionen 23/10-21-11

Glem ikke hva du har lovet. Dette er et løfte du ikke er så gira på å oppfylle akkurat nå og da blir det enda viktigere at du gjør det. Det beviser at du er en person som står for det du sier. I løpet av ettermiddagen får du sjansen til å gjøre noe nytt og morsomt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde tenkt deg. Du omgås med venner, men stemningen er ikke like avslappet som den pleier å være. Du vet at noe har forandret seg, men du kan ikke helt sette fingeren på hva det er som er feil.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne mandagen har du et ganske så rolig tempo og det passer deg bra. Du har visse mål du må nå for dagen, men det er egentlig ikke spesielt tøffe ting, heller oppgaver du ikke synes er like morsomme. Kvelden byr på sjokkerende nyheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Akkurat nå kjeder du deg på jobb, men det handler mest om at du vil ha fri og gjøre noe annet enn å jobbe. Du har mange jern i ilden, og det gjelder å bli ferdig med alle prosjektene du har på gang. Se fremover, det finnes lys i tunnelen!

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være litt brysk mot venner i dag, og du drar deg unna selskap. Du har behov for å tenke over livet og kjærligheten. Det finnes noen du savner og det savnet er sterkere enn du vil innrømme. Han/hun var på sett og vis din drivkraft og glede i livet.

Powered by Labrador CMS