Dagens Horoskop: Mandag 24. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen tar et rykte fart, og det kan virkelig eskalere om du ikke gjør alt for å stoppe det. For deg handler det mye om stolthet, men også om å innrømme at du har gjort noe du skammer deg over.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som har vanskelig for forandringer og akkurat nå er det litt mye som skjer i livet ditt. Denne høsten kommer til å være starten på en rekke nye ting og det kommer til å bli tøft i begynnelsen å anpasse seg alt det nye, men forandringene kommer til å være det beste som kunne skje deg. I dag får du litt forsmak på hva som er på vei.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en tendens til å kjøre på i et høyt tempo uten å stoppe opp og reflektere. Dette gjør at du ofte ikke merker at du har gjort feil før det er for sent. I dag er du i ferd med å gjøre noe utrolig dumt, men innen du kaster deg inn i et nytt prosjekt, bør du ta et dypt åndedrag og tenke ordentlig igjennom ting.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å organisere jobben din og komme i gang med høstens prosjekter. Det blir en intensiv og givende dag. Ettermiddagen byr på en overraskelse som kan være litt tøff. Det handler om et uventet møte som vekker sterke følelser.

Løven 23/7-22/8

Du har det virkelig bra akkurat nå og livet leker. Du er tilbake til hverdagen igjen og selv om forutsetningene har endret seg, kjennes alt betydelig bedre ut nå. I løpet av dagen får du mulighet for å lære å kjenne litt nye kolleger.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å anpasse deg jobb, som innebærer en lengre tid isolering. Du liker å være bare deg, men for mye ensomhet gjør deg tankefull. Har du jobbet mye hjemmefra i år, kan du få gode nyheter som har med jobb å gjøre i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du har en tendens til å bli irritert på en kollega som bare vil deg vel, men som ofte går over grensen ved å snoke for mye i privatlivet ditt. I dag opplever du at han/hun er uvanlig påtrengende, uten at små hint ser ut til å hjelpe.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ny måte å tenke på i dag, og det gjelder å være åpen for nye arbeidsmetoder. Du har egentlig alltid vært klar for forandringer, men det siste halvåret har du begynt å mislike det. Du vil at initiativet til en endring skal komme fra deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv og ganske stressende. Du er ikke vant til å måtte ta kommandoen på jobb, fordi det som oftest har vært andre som mer enn gjerne har villet ta på seg den rollen. Kvelden blir interessant.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir morsom og informasjonsrik. Du blir glad for å se igjen kolleger du ikke har sett på lenge, og du er glad for at ting begynner å gå tilbake til normalen igjen. På kvelden får du en positiv overraskelse som kan løfte dine private ambisjoner.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er tilbake til start, men det er kanskje en bra ting. Det prosjektet du hadde påbegynt, var dømt til å mislykkes og nå når du får sjansen til å starte på nytt, bør du passe på å gjøre alt riktig. Iblant er det bra å tenke igjennom ting før man setter i gang.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt lei det meste i livet ditt akkurat nå, være seg jobb, venner eller partner. Du er lei den bedagelige hverdagen og kroppen din klør etter en drastisk forandring. Prøv å finne ut av hva det er du egentlig er misfornøyd med.

Powered by Labrador CMS