Dagens Horoskop: Mandag 23. September

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne mandagen får du mulighet for å gjøre noe godt igjen. Det blir en koselig dag hvor du lærer nye spennende ting som har med utvikling og økt ansvar å gjøre. Ettermiddagen handler om en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen blir litt stressende. Det er mye å gjøre og lite tid å jobbe på. Til tross for presset, leverer du ut over det vanlige og du får mye skryt for innsatsen din. Om kvelden er du utslitt og unner deg å være skikkelig lat.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen blir intensiv, men på en bra måte. Du har mye å gjøre på jobb, men du synes det er gøy, og derfor er det ikke like tøft som det kunne vært. I løpet av ettermiddagen venter en utfordring som har med logistikk og skjemaer å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ingen bra måte å gi dårlige nyheter på, så det er like bra å bare ta tyren ved hornene. Uansett om det handler om noe dramatisk eller noe lite som f eks at du har glemt å holde et løfte, eller ikke rukket å gjøre det du lovte å gjøre, så kommer det til å føles mye bedre å være ærlig og få sagt det som det er.

Løven 23/7-22/8

I løpet av dagen tester du grenser for hva du synes er gjennomførbart eller ikke. Gjennom å tvinge deg selv til i det minste å gi ting en sjanse, kommer du til å merke at du er kapabel til mer enn du tror.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes ulike måter å se samme sak på og i dag velger du den enkleste måten, hvor du pakker sannheten inn i bomull for ikke å såre eller vekke unødige diskusjoner. I løpet av ettermiddagen har en sjef litt nyheter til deg. Kvelden byr på fysisk aktivitet.

Vekten 23/9-22/10

Du er sint for at sjefen din ikke kan se at grensen for hva du vil og kan prestere er nådd og at det er på tide med en avslutning. I løpet av ettermiddagen kommer du opp med ideer sammen med en veldig kreativ og ambisiøs venn som hjelper deg med å se samme problemet fra ulike hold.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganske ensformig, men det gjør deg ingenting ettersom det gir mer rom for at tankene dine kan vandre fritt. Et uventet møte i forrige uke har fått deg til å begynne å tenke i nye baner både når det gjelder bosted og jobb.

Skytten 22/11-21/12

Du bestemmer deg for å bryte med det gamle til fordel for det nye. Det blir tøft å skilles, men du vet at du har forandret deg og at du har godt av å komme deg videre og ikke dvele ved fortiden.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en intensiv mandag, men du har det gøy siden du kan diskutere og argumentere for en sak du brenner for. Takket være det faktum at du er så god til å snakke for deg, får du støtte fra de rundt deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å komme i gang igjen etter frihelgen og det er tøft. Du føler at du ikke har noe særlig kontroll denne mandagen og det irriterer deg. Det beste er om du gir deg selv tid til å få et overblikk innen du hugger inn på alt arbeidet som må gjøres.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir intensiv, lærerik og periodevis litt kjedelig. Det er mye informasjon å ta inn over seg i dag og når du er trøtt, har du en tendens til å stenge den delen av hjernen som lærer seg nye ting ute, noe som resulterer i at du må repetere en hel del av det som sies i dag.

Powered by Labrador CMS