Dagens Horoskop: Mandag 23. November

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en koselig og sosial mandag der du fokuserer på å få ting gjort. Du har mye kreativitet i tegnet ditt akkurat nå, så kanskje du burde finne en måte å la kunstneren i deg få blomstre.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å gjøre ting i passe takt. Du koser deg i dag, og jobber med en person du trives med. Dagen går fort og du har mye å gjøre, og dagen blir mindre stressende enn du først trodde den skulle bli.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes nok å gjøre denne mandagen. Du må ta tak i både nye og gamle prosjekter i dag. I løpet av dagen venter en del nyheter. De kan være både bra og dårlige, avhengig av din innstilling.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir veldig stressende og du føler et høyt press som har med jobb å gjøre. Det kan ha med å gjøre at du vil vise hvor bra du er, men det kan også handle om at du har en sjef som har høye forventninger til akkurat deg.

Løven 23/7-22/8

Du er litt usikker på hvordan du skal tenke når det kommer til dine valgmuligheter i dag. Iblant blir du ubesluttsom når du har for mye å velge mellom. Nå står du mellom to eller flere bra alternativer og det får deg til å tvile på om magefølelsen din faktisk leder deg i riktig retning.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har mye å gjøre både på jobb og hjemme. På jobb kan det bli stressende fordi flere kolleger er syke eller borte, og hjemme har du satt i gang en del prosjekter du må bli ferdig med. Sladder fra en kollega får deg til å bli litt nysgjerrig.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å tenke. Normalt har du ingen problemer med å planlegge dagen din, men akkurat denne mandagen er du veldig surrete og det hjelper neppe at du har stått opp med feil fot i dag. Kvelden handler om å kunne si nei.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har hatt en del å tenke igjennom denne helgen, men det ser ut til at du har kommet frem til en beslutning som har med både din nåværende situasjon og fremtiden å gjøre. Det har ikke vært lett å komme dit du er i dag, så du skal være stolt over deg selv og over det du har prestert.

Skytten 22/11-21/12

Du skylder en venn en unnskyldning, men det blir ikke like lett som du hadde håpet på. Du har gjort og sagt ting som gjør at unnskyldningen din ikke bare kan handle om tomme ord, du må vise at du oppriktig angrer deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen blir morsom og sosial. Du får stifte bekjentskap med en ny arbeidsgruppe igjen og du kan bli litt forvirret over det stadige byttet av arbeidskolleger. Som de fleste jordtegn foretrekker du å ikke ha for mange forandringer i hverdagen. Til tross for din negative innstilling, blir byttet en stor suksess.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å gjøre og det kan være du tar en litt lite gjennomtenkt beslutning. Å bli stresset og ikke alltid tenke igjennom neste steg, kan påvirke hvor lang arbeidsdagen din blir. Det finnes en risiko for at du må gjøre det på nytt. Kvelden fører med seg gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Det er bare å innse at du ikke kan påvirke vennen din mer enn du gjør akkurat nå. Du har benyttet deg av både din innflytelse og påvirkning for å få igjennom viljen din, men vennen din er sta og viker ikke en tomme. Her gjelder det å tenke både smart og langsiktig.

Powered by Labrador CMS