Dagens Horoskop: Mandag 23. Mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en minnerik mandag hvor du må lære deg å inngå kompromiss og samarbeide med mennesker på helt nye måter. Akkurat nå handler dagene mye om å avklimatisere seg og finne rutiner som fungerer opp i alt det nye.

Tyren 20/4-20/5

I dag begynner du å strukturere opp de kommende ukene. Du vet at arbeidsrutinene dine kommer til å endre seg for deg fremover, og som Tyr liker du å ha en plan. I løpet av dagen tester du ut litt nye ideer du har. Kvelden handler om familien.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er mer urolig enn vanlig. Tvillingene har vanligvis lett for forandringer, men nå som alt har snudd over natta, kan du ha vanskelig for å anpasse deg. Dagen handler om å prøve å komme opp med en hverdag som fungerer.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kjeder du deg fort. Du synes det er vanskelig når du ikke kan være sosial, og akkurat nå er din bekjentskapskrets veldig begrenset. Risikoen er stor for at du gjør noe litt impulsivt, selv om du kanskje kommer til å angre på det lenger fremme.

Løven 23/7-22/8

Du kjenner rastløsheten gnager inni deg i dag. Akkurat nå er alt ganske kjedelig, så du har behov for litt variasjon. Prøv å bryte hverdagsrutinene dine med en gåtur eller joggetur ute i naturen. Du har behov for frisk luft, for ikke å føle deg helt innestengt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du følger nøye med på det som skjer rundt deg. Du er egentlig ikke spesielt urolig for hverken virus eller økonomisk depresjon, men du sørger for å være forberedt på det meste. Dagen bruker du på å planlegge fremtiden.

Vekten 23/9-22/10

I dag prøver du å holde humøret oppe ved hjelp av humor. Du vil vise en enklere side ved deg selv. Det er for mange som går og grubler over hva som skjer akkurat nå, så du tar det som ditt ansvar å få familie og kolleger til å tenke på noe annet en stund.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag der du fokuserer på det som skjer her og nå, og prøver å stenge ute så mye som mulig av alt det som skjer rundt deg. Du har et behov for å komme ikapp mentalt etter de siste ukenes hendelser og du bruker dagen på å smelte inn alle inntrykk.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant mandag, som ikke ligner noen andre mandager. Det er litt for mange mennesker som vil ha oppmerksomheten din akkurat nå, men du vil bare hvile og ta det med ro. Du har vanskelig for å få ting gjort når alle henger over deg. Du foretrekker å være på en arbeidsplass eller skole når du skal jobbe.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har vanskelig for å fokusere på jobb, fordi det er så mye annet du tenker på akkurat nå. I dag begynner en person å høre av seg mer og mer. Til å begynne med tror du det er fordi denne personen kjeder seg, men etter en stund begynner du å lure på om han/hun ikke er litt interessert i deg.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag kjeder du deg, selv om du har ganske mye å gjøre. Omstendigheter gjør at du må strukturere opp jobben din på en måte du synes er litt tøft. Dagen går ganske tregt, først og fremst fordi du ikke vet hvordan du skal legge opp dagen din.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å si nei til en venn eller partner i dag, til tross for at du egentlig vil være i fred. Du har behov for å tenke over alt som skjer. Fisken er ekstra emosjonell og det er en tøff periode for deg.

Powered by Labrador CMS