Dagens Horoskop: Mandag 23. Desember

Slik blir din lille julaften.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Mandagen blir intensiv, men morsom. Dels fordi du har et privat prosjekt du vil ro i land og dels fordi du har juleforberedelser du må ta deg av. En slektning kommer med et forslag som du til å begynne med synes er ganske så urimelig.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å ha kontroll og å kunne styre opp jobben slik at det fungerer som det skal, uansett om du er hjemme eller på jobb. Det blir en intensiv dag. I løpet av ettermiddagen kommer du på den perfekte julegaven til noen som står deg nær.

Tvillingene 21/5-20/6

Du må ta vare på deg selv litt bedre. Om du er syk eller forkjølet, bør du holde deg inne og kurere deg selv, og ikke stresse rundt og gjøre ærender eller jobbe. En konflikt som har med penger å gjøre, får følelsene til å blusse opp i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskelig for å si nei til en venn som ber om hjelp, selv om du knapt vet hvordan du skal få til alt du selv har planlagt å gjøre. Han/hun betyr så mye for deg at du umulig kan si nei nå som denne personen trenger hjelp. I dag får du høre sladder om en romanse som er i ferd med å skjære seg.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å være rasjonell og engasjerende. Det blir en bra dag som byr på variasjon både når det gjelder jobb og underholdning. I dag prøver du å overtale en venn til å tenke seg om når det gjelder et felles prosjekt dere har.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar en ting om gangen akkurat nå og prøver å ikke tenke så langt fremover.Det har vært en stressende periode både fysisk og psykisk og nå har du behov for tid til å roe ned. Kvelden byr på masse julekos.

Vekten 23/9-22/10

Denne mandagen tar du fatt på de siste forberedelsene innen du kan senke skuldrene og nyte julen. Du synes det er helt absurd å bruke så mye tid på å planlegge én eneste dag. I løpet av ettermiddagen får du et kompliment som gjør deg glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Mandagen handler ikke om deg, men heller hva du kan gjøre for andre. Det blir en harmonisk dag hvor du tar vare på de som står deg nær. En spontan gest mot noen som ikke har det så bra, sprer ubevisst en positivitet som smitter de rundt deg.

Skytten 22/11-21/12

Det er ikke så mye som uroer deg akkurat nå. Du nyter livet til det fulle og lever i nuet, og prøver å ikke tenke så mye over fremtiden. Ettermiddagen blir annerledes og litt eventyrlig. Du oppdager en vill side ved deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

Mandagen deles opp i saker du må gjøre og saker du vil gjøre. Det blir en herlig dag med pusling og julebakst. Disse aktivitetene får deg til å slappe av. Kvelden handler om venner og om en begynnende romanse.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ulike måter å møte problemene sine på og du har ofte en rasjonell måte å håndtere ting som ikke fungerer helt som du vil. I dag står du ovenfor et logistikk problem, men takket være at du tenker utenfor boksen, så finner du en løsning på det.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir morsom og annerledes.Du rekker mer enn du hadde sett for deg, og du er fornøyd med din måte å håndtere de problemene du støter på. Ettermiddagen handler om savn, men også det faktum at du ikke savner noen, og det er det som gjør deg mest overrasket.

Powered by Labrador CMS