Dagens Horoskop: Mandag 22. mars

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du lurer på hvordan du kan spørre en kollega om dere skal møtes utenfor jobb. Dere er ikke så nære at det er en selvfølgelighet, men samtidig kjenner dere hverandre godt i en arbeidssituasjon. Du vil ikke at det skal bli kleint mellom dere, dersom denne personen ikke vil omgås privat. Stol på magefølelsen om at denne personen vil møtes.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en intensiv, men veldig bra mandag. Dagen går fort, og du får gjort mer enn du har planlagt. Du hjelper også en kollega med et privat problem, og det gjør deg glad. Du liker følelsen av å hjelpe andre.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tviler på om du skal være ærlig, men din oppriktighet vinner over frykten for hva din venn skal tenke. Du vet at en ekte venn vil tåle både dine gode og dårlige sider. Du stoler på at denne personen er av typen som takler dine mørke sider.

Krepsen 21/6-22/7

Du lyver noen rett opp i ansikten, uten at du en gang skjemmes. Det handler om at du er overbevist om at du gjør rett ved å skåne denne personen fra ting som kan såre han/henne, uten at det er noe denne personen får gjort med det. Du ser på deg selv som en god venn som verner om vennen din.

Løven 23/7-22/8

Det finnes ingenting du kan si eller gjøre for at en person skal tilgi deg og dine venner. Dere svek denne personen, og han/hun er ikke av typen som glemmer lett. Du kan be om unnskyldning, og kan til og med bli tilgitt, men denne personen glemmer aldri.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes en risiko for at du begår en feil i dag. Det handler om din stahet igjen. Du er så overbevist om at du har rett at du ikke ser den åpenbare feilen du er i ferd med å begå. En kollega forsøker å advare deg, men du er ikke alltid like god til å lytte til råd.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag, der du kommer enda nærmere en bekjent. Til å begynne med ble dere satt sammen i forbindelse med en oppgave. Du er tvilsom til deres samarbeid, men det viser seg å være svært vellykket.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er sint og skuffet over en sjef. Du trodde dere var enige om noe, men det viser seg at denne personen har en helt egen agenda. Vær mer selektiv i valg av samarbeidspartner. Stol på dine instinkter og at din magefølelse vil guide deg på riktig vei.

Skytten 22/11-21/12

Du har et dilemma som kan anses som positivt. Du må velge mellom to fordelaktige tilbud, og det blir en vanskelig valg. I dette tilfellet kan du ikke få begge deler, uansett hvor mye du hadde ønsket det.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en fysisk utfordrende og produktiv dag. Du lykkes med å holde deg selv i gang enda litt til, og det gir uventede resultater. Akkurat nå er det noen som beundrer deg i hemmelighet – ikke bare for din mentale styrke, men fordi denne personen synes du er alldeles fortryllende.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskeligheter med å akseptere hvordan en sjef agerer i dag. Du vet at denne personen kun jobber for å fremme sine egne interesser, men du ser ned på at dette går på bekostning av andre. Du har aldri vært en med spisse albuer, det er ikke noe du lar deg imponere av.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en herlig dynamikk i denne dagen. Allerede fra start kjenner du at det kommer til å bli en fin dag. Du er uthvilt, pigg og har har mange nye idéer. Du møter en person som virkelig inspirerer og har gode idéer. Denne personen gir deg masse positiv energi.

Powered by Labrador CMS