Dagens Horoskop: Mandag 22. Juni

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
Det blir en rolig innledning på uka, og du har behov for å komme ikapp rent mentalt. Du bruker gjerne dagen på utendørsaktiviteter. Frisk luft og lys gir deg energi. En konflikt innad i familien blomstrer opp igjen i kveld.
Tyren 20/4-20/5
Det blir en ganske rolig innledning på uka. Du tar en ting om gangen og nyter en stressfri mandag. I løpet av dagen får du endelig svar fra en sjef. Du føler deg bortprioritert og glemt, men svaret viser seg å være noe helt annet. Du må jobbe med selvtilliten din.
Tvillingene 21/5-20/6
Det finnes ingen bra måte å si det du vil ha sagt på. Sannheten svir iblant, men det beste er å si det som det er. Ikke utsett dette, det kommer til å gå over. Du trenger å få dette løftet fra hjertet ditt.
Krepsen 21/6-22/7
Dagen blir ganske rolig, er været fint så tilbringer du mye av dagen utendørs. Du trives bra i naturen, kanskje bedre enn mange av vennene dine. I dag føler du at du endelig har nådd et punkt der alt kommer til å bli bra tilslutt. Hold fast ved denne tanken.
Løven 23/7-22/8
Du surrer deg enda dypere inn i dine egne og andres følelser i dag. Det er fordi du er så ubesluttsom akkurat nå, at alt blir så tøft. Om du bare visste hva du ville, hadde du unngått en hel del misforståelser og feiltolkende signaler.
Jomfruen 23/8-22/9
Dagen handler om å være fornuftig og å ikke bry seg om hva alle andre mener. Vanligvis pleier ikke jomfruen å ha problemer med å stå på egne bein, men akkurat nå påvirkes du av Vektens tegn, og du har et enormt behov for å prøve å passe inn.
Vekten 23/9-22/10
Det blir en interessant og utviklende start på uka der du stilles ovenfor nye og tøffe utfordringer. Du vil gjerne bevise at du er en drivkraft man kan regne med, men akkurat nå er du ikke så handlingskraftig som du kunne ønske du var. Du må få litt mer bein i nesa.
Skorpionen 23/10-21-11
Dagen handler om å bli ferdig med ulike arbeidsoppgaver og fordele gjøremålene dine riktig. Vanligvis er du ikke så påpasselig med at det skal bli en lik fordeling, men akkurat nå ser du fordelen med å dele likt på byrdene. Kvelden blir koselig og sosial.
Skytten 22/11-21/12
Du prøver å aktivisere deg litt mer i dag både hjemme og på jobb, men du er ikke så veldig motivert akkurat nå. Om du hadde fått det som du ville, ville du aller helst tilbrakt dagen hjemme med familien eller kjæresten din som eneste selskap.
Steinbukken 22/12-19/1
Mandagen blir ganske aktiv, du har en del ting du vil rekke å gjøre, både hjemme og sosialt. Er det fint vær tar du gjerne en gåtur, joggetur eller tilbringer noen timer ved havet. Du tenker best når du får komme ut i naturen og akkurat nå har du behov for å tenke litt over fremtiden.
Vannmannen 20/1-18/2
I dag blir det full rulle og du innser at du kanskje ikke kommer til å kunne fullføre alt du hadde planlagt å gjøre. Det er mye som må gjøres på jobb akkurat nå og alle har behov for dine råd. Kvelden handler om å være organisert, ellers kommer du til å gå glipp av noe veldig viktig.
Fiskene 19/2-20/3
Du er lei av at partneren din anklager deg for å være så nonsjalant hele tiden. Dersom du er singel, kan det være en av dine nærmeste venner som mener dette om deg. Den personen det gjelder, føler at du har så lett for å glemme han/henne.
Powered by Labrador CMS