Dagens Horoskop: Mandag 22. April

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en del å fundere over denne mandagen. Du har innsett at det har skjedd mye i løpet av påskehelgen i din bekjentskapskrets som du har vært lykkelig uvitende om. Relasjoner har blitt sterkere, og visse drømmer har blitt knust. Denne mandagen blir du oppdatert på alt som har skjedd.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om å pusle og om å komme i kapp. Det blir en koselig dag der du rekker en hel del. I løpet av dagen får du mulighet for å omgås med personer du ellers ikke rekker å treffe. Kvelden byr på overraskende nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er forsiktig med hva du sier til en slektning ettersom du vet at ord kan såre. Du vil ikke at denne personen skal misforstå deg så du er direkte samtidig som du uroer deg for at han/hun blir lei seg over din beslutning.

Krepsen 21/6-22/7

Du lever helt och fullt akkurat nå og trives best med vennene dine rundt deg. Det finnes mye varme, omtenksomhet og kjærlighet i tegnet ditt akkurat nå. Du skjemmer bort dine nærmeste med små komplimenter og masse oppmerksomhet. Det blir en fantastisk mandag,

Løven 23/7-22/8

Du har det veldig bra akkurat nå til tross for at mange rundt deg sliter med tøffe følelsesmessige problemer. Du vet hva du vil og du har innsett at du er en god bit på vei til å sjarmere den personen du vil ha i livet ditt akkurat nå. Mandagen blir morsom, og litt eventyrlig.

Jomfruen 23/8-22/9

Idag finnes det en masse ulike oppgaver å ta tak i og du velger å ignorere de alle. Du har behov for stillhet og ro, tid for å tenke og analysere. Du er ikke helt ikapp med den siste tidens hendelser, så du trenger å bli litt mer klar emosjonelt.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fantastisk og komplikasjonsfri mandag. Du er gjerne utendørs og nyter våren. Ettermiddagen tilbringer du med en nær venn eller slektning. I løpet av dagen tar du en beslutning som har med fremtiden å gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

I løpet av mandagen tar du tak i problemer som har med jobb å gjøre. Det blir en bra og produktiv dag der du lærer deg en masse nyttig. Du får også tid til å dyrke en hobby, du innser at du kan utvikle deg på dette området.

Skytten 22/11-21/12

Du holder en ganske så overfladisk fasade idag, men under det ytre spøker en del mørke følelser. Du er sint på deg selv for at du ikke tok sjansen når du hadde den og du er sint på vennene dine for at dere ikke lykkes med å stoppe denne utviklingen.

Steinbukken 22/12-19/1

Livet er komplisert, men du har besluttet deg for å gi deg selv en sjanse til å være lykkelig. Du legger det som er innviklet og uklart bak deg og satser på å være med mennesker som tilfører positiv energi inn i livet ditt. På kveden tar du et for deg veldig kontroversielt initiativ. Det blir en ganske så romantisk kveld.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er usikker på hva det er som skjer rundt deg, men du har bestemt deg for å ikke bekymre deg så mye om saken. Det er enklere å fokusere på det du har på jobb og privat enn å gruble for mye over alle andres problemer.

Fiskene 19/2-20/3

Du slites mellom det enkle og en lidenskap som er på vei til å ødelegge deg. Du vet at du dras mot en viss person, men av mange ulike grunner er han/hun tabu for deg. Følelsene dine blir sterkere jo mer du undertrykker de. Du vet at flere kommer til å bli såret på grunn av dette.

Powered by Labrador CMS